Primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul şi solistul trupei Dire Straits îl va susţine la Bucureşti se va desfăşura cu casa închisă, au anunţat organizatorii. Artistul va concerta în faţa a peste 4000 de spectatori la Sala Palatului din Bucureşti pe 25 aprilie 2013 în cadrul turneului de promovare al albumului “Privateering“.

Află mai multe despre concertul Mark Knopfler!

Evenimentul organizat de Emagic a atras atenţia iubitorilor muzicii rock, în general, şi a fanilor Dire Straits şi Mark Knopfler, în particular, aceştia epuizând biletele cu mai bine de trei luni înaintea concertului.

În cei aproape 20 de ani petrecuţi alături de Dire Straits el a devenit un simbol al rock-ului anilor ’70-’90. Piese ca “Money for Nothing”, “Walk of Life”, “So Far Away”, “Your Latest Trick” şi “Brothers in Arms” le-au adus succesul, albumele lor vândându-se în peste 120 milioane de exemplare. Mark Knopfler este cu siguranţă unul dintre reprezentaţii de seamă ai rock-ului britanic. Cariera sa solo numără nu mai puţin de şapte albume de studio şi colaborări cu artişti ca Bryan FerryEric Clapton, Bob Dylan, Phil Lynott, Chet Atkins, Emmylou Harris sau The Chieftains.

Concertul de la Bucureşti va avea loc în cadrul turneului cei le va prezenta fanilor artistului cel mai recent material discografic al său. “Privateering“ (2012) este primul album dublu al artistului şi conţine 20 de piese. Albumul a fost foarte bine primit de fani şi critici ajungând pe locul 8 în topul britanic oficial.