Acest eveniment a avut loc in data de 27 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 27 mai 2013, începând cu ora 18:00, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz vor concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Supranumită „vocea jazz-ului românesc”, Luiza Zan este solistă, compozitoare, textieră şi profesoară de jazz vocal. Pe scenă, impresionează prin apariţiile discrete, elegante şi prin vocea caldă, pătrunzătoare, trecând de la un stil muzical la altul. În cei peste 10 de ani de carieră, a câştigat numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale, cântând alături de nume importante.

Jimmy Cserkesz a urmat cursurile Conservatorului din Cluj şi a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. În 2004 a fondat trupa Slang, alături de Luiza Zan şi alţi patru muzicieni.

Aceasta este o altă ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirds,  East RootsGrimusDekadens şi Alternosfera.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.