Acest eveniment a avut loc in data de 30 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă şi duminică, 29 şi 30 martie 2014, de la ora 19:00, Horia Brenciu şi HB Orchestra vor concerta la Complexul Romexpo din Bucureşti. Concertul, definit de artist: „Mai mult, mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată”, va fi primul concert de asemenea dimensiuni susţinut la Romexpo de către un artist român. 

După ce ne-a obişnuit timp de trei ani cu concertele de la Sala Palatului, Horia Brenciu va susţine de această dată un concert la Romexpo. Scena de mari dimensiuni, spectacolul fabulos de lumină, grafică, efectele pirotehnice şi sunetul vor veni în completarea playlist-ului la care Horia Brenciu şi Orchestra lui lucrează intens.

Despre eveniment Horia Brenciu a declarat: „Romexpo ne permite să fim de 10 ori mai nebuni şi să oferim oamenilor o producţie cum nu s-a mai văzut în România. Când am aflat că locul în care vom concerta (Pavilionul Central, Romexpo) are o cupolă înaltă de 40 de metri, mi-au trecut prin minte zeci de idei. Vă daţi seama câte o să se întâmple acolo! Va fi un spectacol inedit şi diferit faţă de ce s-a întâmplat până acum. Pentru prima dată, fanii mei care vor dori să danseze, o vor putea face încă de la început într-un loc special amenajat pentru ei şi anume, Golden Circle. Aici se va sta în picioare, zona fiind chiar lângă scenă, aşadar îmi va fi extrem de uşor să vă îmbrăţişez sau să vă invit la dans„.

În deschiderea show-ului vor concerta Julie Mayaya & Zaza Band, dar Horia Brenciu va chema pe scenă, alături de el, şi alţi invitaţi supriză.

Bilete Horia Brenciu şi HB Orchestra la Romexpo

Biletele pentru concertele lui Horia Brenciu de la Romexpo din Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Concertul de pe 29 martie este sold out, mai fiind disponibile bilete doar pentru concertul din data de 30 martie 2014. Acestea pot fi cumpărate la următoarele preţuri, în funcţie de categorie şi perioada de achiziţie:

Categorie Preţ Preţ (1-8 martie)
VIP 300 lei 270 lei cumpără bilete
VIP A 280 lei 252 lei cumpără bilete
VIP B 260 lei 234 lei cumpără bilete
Premium 250 lei 225 lei cumpără bilete
Tribuna 1 180 lei 162 lei cumpără bilete
Tribuna 2 150 lei 135 lei cumpără bilete
Golden Circle 180 lei 162 lei cumpără bilete
Loc în picioare 60 lei 54 lei cumpără bilete