Acest eveniment a avut loc in data de 18 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 06.09.2013: Concertul Celelalte Cuvinte programat pentru data de 8 octombrie 2013 la Sala Palatului se mută pe 18 octombrie 2013 la Cinema Patria din Bucureşti. Află mai multe detalii!

UPDATE 15.05.2013: Concertul Celelalte Cuvinte programat iniţial pentru 30 mai 2013 a fost amânat pentru 8 octombrie. Amânarea are loc ca urmare a unor probleme de sănătate ale basitului Marcel Breazu. Bilete cumpărate pentru data de 30 mai rămân valabile pentru noua dată a evenimentului. Cei care doresc să îşi recupereze banii pe bilete, o pot face începând cu data de 16 mai, apelând la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate tichetele.

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, formaţia Celelalte Cuvinte va susţine concertul acustic „Trup şi suflet”, la Cinema Patria din Bucureşti. Membrii trupei vor prezenta cu această ocazie un concept nou de concert. 

RECENZIE: Celelalte Cuvinte, o aniversare memorabilă la Sala Palatului

Celelalte Cuvinte este una dintre trupele etalon ale rock-ului românesc, având peste 30 de ani de carieră. Formaţia Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) şi Ovidiu Roşu (sunet).

Noul concept al concertului va avea o notă de maturitate şi stil. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor şi al altor instrumente de percuţie va fi întregit de cel al pianului şi de vocea solistului Călin Pop. Evenimentul din luna mai este o producţie Gala MGMT&PR, echipă care s-a ocupat şi de precedentul concert al trupei de la Sala Palatului, din decembrie 2011.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City, Semenic Rock Fest, Folk You sau Posada Rock 2012 sunt doar câteva dintre festivalurile la care trupa a fost invitată, oferind fanilor show-uri live de excepţie.

Bilete Celelalte Cuvinte

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de pe 30 mai 2013 18 octombrie 2013 de la Cinema Patria din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 130 lei cumpără bilete
Categoria a II-a 90 lei cumpără bilete
Categoria a III-a 70 lei cumpără bilete
Categoria a IV-a 50 lei cumpără bilete