Categoria de bilete în valoare de 250 de lei pentru concertul pe care tenorul Andrea Bocelli îl va susţine în Bucureşti este sold out. Biletele VIP  pentru show-ul de pe 25 mai 2013, de la Romexpo, sunt şi ele aproape epuizate, anunţă organizatorii.

Află mai multe detalii despre concertul lui Andrea Bocelli!

În prezent mai sunt disponibile şase categorii de bilete pentru concertul Andrea Bocelli de la Bucureşti. Acestea pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Zona VIP 1400 lei cumpără bilete
Categoria I 900 lei cumpără bilete
Categoria II 750 lei cumpără bilete
Categoria III 550 lei cumpără bilete
Categoria IV 350 lei cumpără bilete
Categoria V 250 lei SOLD OUT
Zona În Picioare (fără loc) 150 lei cumpără bilete

De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi din reţeaua Biletoo şi online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro.


Concertul din data 25 mai este primul concert pe care tenorul italian îl va susţine în ţara noastră, iar alături de el pe scenă vor urca invitaţi de seamă: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio şi Orchestra Naţională Radio.

Andrea Bocelli este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi tenori care a lansat până în prezent peste 14 materiale discografice ce s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. „Vivo Per Lei„, „Besame Mucho„, „Con te Partiro” sau „Nessun Dorma” sunt doar câteva dintre piese cele mai îndrăgite ale artistului italian.

Evenimentul de la Complexul Romexpo este organizat de Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management, sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucureşti.