Festivalul UNTOLD organizează, şi în acest an, mai multe campanii prin care încurajează performanţa, voluntariatul, donarea de sânge sau promovarea turismul în Transilvania. După succesul campaniei Pay With Blood, anul acesta iniţiativa continuă într-o nouă variantă, punându-se bazele platformei Blood Network. Tinerii de peste 18 ani se pot înscrie pe site-ul evenimentului şi astfel pot participa activ la organizarea festivalului.

Donezi sânge şi primeşti gratuitate sau reducere la UNTOLD 2016

La Festivalul UNTOLD 2016, cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date „Și Eu Donez” primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când vor concerta Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto și Faithless. Participanţii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com/bloodnetwork primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

După succesul de anul trecut al campaniei Pay With Blood, care a înregistrat 1500 de donatori, reprezentând peste 3100 de vieți salvate, în acest an, UNTOLD reia campania de donare de sânge într-o nouă variantă, Blood Network. În plus, UNTOLD împreună cu singura platformă tehnologică de donare de sânge din România, „Și Eu Donez”, au pus bazele primei Rețele a Donatorilor Benevoli de Sânge. Membrii platformei vor fi anunțați prin newsletter sau telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din județul lor.

Donezi sânge şi primeşti gratuitate sau reducere la UNTOLD 2016
Donezi sânge şi primeşti gratuitate sau reducere la UNTOLD 2016

Campania Blood Network debutează în data de 7 iulie și se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie. Mai mult decât atât festivalierii vor putea dona și la caravana mobilă din Cluj-Napoca, în zilele de 15, 16, 17 iulie și la București, în zilele de 18, 19, 20 iulie.

Campania Pay With Blood a primit premiul „Silver Lion”, la secțiunea PR, la Festivalul Internațional al Creativității „Cannes Lions” . În acest an, campania de donare de sânge, Pay With Blood a fost nominalizată la două categorii: PR și Media, în cadrul aceluiaşi festival. Evenimentul din Franța se desfășoară în perioada 18-24 iunie și adună peste 10.000 de participanți din 90 de țări.

Se recrutează voluntari la UNTOLD 2016

UNTOLD doreşte să recruteze peste 1.200 de voluntari, care trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani şi să se afle în Cluj-Napoca în perioada 3-8 august. Înscrierile se fac pe site-ul www.untold.com în perioada de recrutare, între 5 și 11 iulie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 12-14 iulie.

Se recrutează voluntari la UNTOLD 2016
Se recrutează voluntari la UNTOLD 2016

Voluntarii vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor în diverse departamente precum: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team, eco team și logistică backstage.

Cine BACUL trece, la UNTOLD petrece

Festivalul UNTOLD garantează și în acest an petrecerea pentru absolvenții examenului de bacalaureat. Toți cei care obțin nota 10 la Bac vor primi câte un abonament pentru cele patru zile ale festivalului. În acelaşi timp, elevii care promovează examenul vor avea reduceri substanțiale, și anume 300 de lei plus taxe, în loc de 450 de lei plus taxe (preț final abonament).

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie pot să se preînregistreze începând cu 9 iunie și până pe 8 iulie, pe www.untold.com la secțiunea „Bac de 10”. Artistul Tudor Chirilă s-a alăturat campaniei și susține performanța în educație.

Descoperă Transilvania

UNTOLD a lansat şi campania „Transilvania All Inclusive” şi a devinit un ambasador și un deschizător de drumuri pentru turiștii care participă la evenimentul din Cluj-Napoca. Astfel, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, brățara UNTOLD va oferi reduceri la toate obiectivele turistice importante din Transilvania, în perioada 5-19 august.

Descoperă Transilvania
Descoperă Transilvania

Organizatorii au pregătit şi două circuite turistice, începând din nordul Transilvaniei și până în sudul regiunii. Turiștii vor descoperi frumusețile din jurul Transilvaniei, mai exact: Alba Iulia, Sibiul, Brașovul, Sighișoara, Salina Turda şi bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer.

Adoptă un UNTOLD-ist

Campania este o iniţiativa clujeanului Mihai Huţanu şi îşi propune să dovedească faptul că oraşul Cluj Napoca este întradevar cel mai prietenos oraş din Europa. Proiectul a apărut ca o reacţie la numărul relativ scăzut de locuri de cazare comparativ cu cererea extrem de mare în perioada festivalului. La finalul campaniei, ne dorim ca cel puţin 8000 de clujeni să-şi pună la dispoziţie locuinţa pentru festivalieri reuşind să oferim în acest fel în jur de 10.000 de locuri de cazare.

Radio UNTOLD

Primul radio al unui festival din România se aude deja pe www.untold.com. Radio UNTOLD înseamnă o stare de bine, bucurie, prieteni, fiind primul radio exclusiv cu muzică electro-dance din România. În playlistul radioului se vor regăsi artiştii din festival dar şi ultimele noutăţi din domeniu.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, Afrojack, Chase and Status – DJ Set, W&W, NERVO, Fedde le Grand, Tujamo, John Digweed, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Abonamente şi bilete de o zi la UNTOLD Festival 2016

Abonamentele şi biletele de o zi pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 375 lei + taxe (405 lei) cumpără abonamente
VIP Acces 600 lei + taxe (648 lei) cumpără abonamente
Bilet de o zi 180 lei + taxe (194.4 lei) cumpără bilete

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.