Organizatorii concertului Depeche Mode din Cluj-Napoca anunţă o suplimentare a categoriei Golden Circle (Categoria IV), după ce tichetele din această categorie au fost epuizate la doar o lună de la punerea lor în vânzare. Concertul legendarei trupe va avea loc la Cluj Arena, pe 23 iulie 2017, şi face parte din turneul de promovare al noului album care se va lansa anul viitor, „Spirit”.

De asemenea, fanii mai au la dispoziţie şi pachetele promoţionale Early Entry, care asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul poate fi comandat la adresa: [email protected], la preţul de 199 lei şi este valabil doar împreună cu biletele din categoria Golden Circle (Categoria IV) sau Gazon (Categoria VI). Promoţia include mai multe beneficii, printre care: accesul cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, chek-in de pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial.

După spectacolul de la Bucureşti din 2013, celebra trupă va susţine primul concert în Cluj-Napoca, în cadrul turneului european „Global Spirit”, care va începe pe 5 mai 2017 şi cuprinde show-uri in 32 de orase din 21 de ţări.

Pe 23 iulie 2017, fanii vor sărbători, alături de formaţie, şi ziua de naştere a lui Martin Gore, compozitorul şi unul din instrumentiştii trupei Depeche Mode, care a invitat publicul român la concert printr-un mesaj video postat pe YouTube.

Fondată în 1980, Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istorie, cu 13 materiale de studio lansate, aproximativ 100 de milioane de albume vândute şi concerte susţinute în faţa a peste 30 de milioane de fani din întreaga lume. „Personal Jesus”, „Enjoy the Silence”, „Heaven” şi „Strangelove” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei sale, formaţia a primit nominalizări şi premii la mai multe ceremonii importante, precum: Grammy Awards, MTV Europe Music Awards şi MTV Video Music Awards.

Bilete Depeche Mode la Cluj Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Depeche Mode la Cluj Arena din Cluj-Napoca, de pe 23 iulie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I – Tribuna VIP  487 lei bilete
Categoria II – Tribuna Inel I 311 lei bilete
Categoria III – Tribuna Inel II 251 lei bilete
Categoria IV – Golden Circle 226 lei bilete
Categoria V – Peluza 171 lei bilete
Categoria VI – Gazon 131 lei bilete

Concertul Depeche Mode de la Cluj Napoca este un eveniment organizat de Emagic.