Biletele care permit accesul în zona Gazon A la concertul Depeche Mode au fost complet epuizate. Fanii s-au grăbit să îşi cumpere bilete şi în Gazon B şi Categoria a-VII-a (cu locuri pe scaune) de 435 lei acestea fiind aproape sold-out. Mult aşteptata revenire în Bucureşti a britanicilor va avea loc pe 15 mai 2013 pe Arena Naţională.

Află mai multe detalii despre concertul Depeche Mode de la Bucureşti!

Interesul „depecharilor” pentru cel de-al doilea concert în Capitală al trupei este unul destul de ridicat, aceştia şi-au dorit să fie cât mai aproape de idolii lor achiziţionându-şi tichete în zonele de lângă scenă. Cei care nu şi-au cumpărat încă bilete pot alege, pe lângă puţinele rămase la Gazon B şi Categoria a-VII-a, şi bilete în tribune (cu locuri pe scaune) ale căror preţuri variază între 145 şi 320 de lei.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului cu numărul 13 al trupei. Noul material discografic va fi lansat în luna martie, iar turneul va începe pe 7 mai 2013 la Tel Aviv.

Bilete Depeche Mode la Bucureşti

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta:

Categoria I: 145
Categoria II: 170 lei
Categoria III: 200 lei
Categoria IV: 240 lei
Categoria V: 275 lei
Categoria VI: 320 lei
Categoria VII: 435 lei
Gazon A: 245 lei – SOLD-OUT
Gazon B: 135 lei

Harta locurilor la concertul Depeche Mode