Amon Amarth - Concerte Amon Amarth - iConcert.ro

Home » Amon Amarth

Amon Amarth

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Amon Amarth

Concert Amon Amarth la Arenele Romane din Bucureşti

Duminică, 4 decembrie 2016, de la ora 19:00, Amon Amarth concertează la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul face parte din turneul european de promovare a celui de-al 10-lea album al trupei, „Jomsviking” . În deschiderea concertului, va cânta trupa Grand Magus.  
4 Dec 2016     ,

POZE: Amon Amarth la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Amon Amarth a concertat pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul, ce a făcut parte din turneul de promovare al albumului „Deceiver of the Gods”, a fost deschis de God – The Barbarian Horde şi Hypnos. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Amon Amarth la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi, 29 aprilie 2014, de la ora 19:00, trupa Amon Amarth va susţine un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti, cu ocazia turneului de promovare al albumului „Deceiver of the Gods”. În deschiderea formaţiei suedeze vor concerta God – The Barbarian Horde şi... 
29 Apr 2014     ,

Concertele lunii aprilie 2014

În aprilie scenele din România vor găzdui o mulţime de evenimente variate: de la rock la pop, de la electro la hip hop sau dance, distracţia va fi la putere.  

Trupa Hypnos va deschide concertul Amon Amarth de la Bucureşti

Concertul Amon Amarth, ce va avea loc pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, va deschis de trupa autohtonă de pagan metal GOD – The Barbarian Horde şi de Hypnos trupă de death metal, originară din Cehia.  

Amon Amarth va concerta în aprilie 2014 la Arenele Romane

Trupa suedeză de death metal melodic, Amon Amarth va susţine un concert pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul va avea loc cu ocazia promovării celui mai recent album al trupei intitulat „Deceiver of the Gods”.  

The Killers vor concerta în ultima zi de Sziget Festival 2012

Cea mai recentă serie de confirmări pentru ediţia din acest an a Sziget Festival îi anunţă ca şi headlineri pe rockerii de la The Killers. Americanii vor urca pe scena din Budapesta, Ungaria, pe 12 august 2012, în ultima zi de festival.   
   

Hellfest 2012 la Clisson în Franţa

Festivalul Hellfest revine şi în 2012 cu o lista de formaţii impresionantă. Locul de desfăşurare rămâne Clisson, Franţa iar perioada de desfăşurare a festivalului este 15-17 iunie, aşadar ceva mai devreme decât în anii trecuţi.  
   

POZE: Amon Amarth la Arenele Romane din Bucureşti

Pe 19 noiembrie 2011, fanii metalului au avut parte de un show de zile mari marca Amon Amarth. În cadrul evenimentului organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock pe scenă au urcat şi As I Lay Dying, trupă care îi însoţeşte pe suedezi în cadrul turneului „Surtur Rising... 

Amon Amarth: Reguli de acces la concert şi informaţii despre bilete

Maine, sambata 19 noiembrie 2011, are loc cel mai important concert metal al sfarsitului de an: Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh.  
12


Social Media

iConcert.ro