Concertele Kaiser Chiefs şi DragonForce, ce trebuiau să aibă loc pe 18 şi, respectiv, 19 iulie 2013 în cadrul festivalui Peninsula au fost anulate. Motivul anulării nu are nimic de-a face cu trupele sau managementul acestora, ci cu un sponsor care nu şi-a respectat promisiunile financiare către organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca.

Află mai multe detalii despre Peninsula 2013!

Anunţul a fost făcut de către oficialii festivalului pe pagina de Facebook, aceştia menţionând: „Concertele Kaiser Chiefs şi DragonForce, programate pe 18, respectiv 19 iulie la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodământ nefericit a fost un potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsula. Dorim să precizăm că trupele şi managementul lor nu poartă nicio responsabilitate pentru situaţia creată, iar evenimentul va avea loc, aşa cum a fost comunicat, între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca.

Trupa britanică DragonForce a transmis fanilor un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care îşi cer scuze că i-au dezamăgit, dar spun că au fost puşi într-o situaţie în care nu au avut altă soluţie decât să anuleze concertul.

Mesajul transmis de DragonForce fanilor din România
Mesajul transmis de DragonForce fanilor din România

Anunţul echipei festivalului a provocat întristare printre fani, care au început să comenteze pe pagina de Facebook cerându-le organizatorilor să nu anuleze şi alte show-uri sau să le fie returnaţi şi banii de pe abonamente.

Pentru cei care nu mai îşi doresc să meargă la festival, recuperarea banilor va fi posibilă doar pentru biletele de o o zi, valabile pentru 18 şi 19 iulie. Contravaloarea abonamentelor nu va fi returnată. Pentru mai multe informaţii peninsulari pot trimte un e-mail la [email protected].

Bilete şi abonamente Peninsula 2013

Biletele pentru ediţia din 2013 a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca sunt disponibile prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Până pe 17.07 La intrare
Abonament fără camping 180 lei 210 lei  cumpără
Abonament cu camping 210 lei 240 lei  cumpără
Bilet pentru o zi 70 lei 90 lei  cumpără bilete

Printre artiştii care au fost confirmaţi anul acesta la festivalul din Pădurea Făget (Valea Gârbăului) se numără: Alborosie, Paul Kalkbrenner, UMEK,  ModestepUtah Jazz & Stamina MC, Emir Kusturica, Benga, Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Ska-P, Marky Ramone’s Blitzkrieg, N.O.H.A.