Liam Gallagher, Disclosure (DJ Set), Kaiser Chiefs, Kovacs, dar şi artiştii români: Şuie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak şi Firma, sunt primele confirmări la prima ediţie a festivalului Fall in Love, ce va avea loc între 31 august şi 1 septembrie 2019, la Palatul Mogoşoia de lângă Bucureşti. Abonamentele, acces general, au fost puse în vânzare la preţul de 129 lei + taxe, pe www.bilete.ro şi în reţeaua naţională Bilete.ro.

Fall in Love Festival promite un decor de poveste, alături de unii dintre cei mai iubiţi muzicieni ai momentului, dar şi de o serie de activităţi alternative, precum: instalaţii de artă şi multimedia, jocuri, photo cornere inedite, spaţii de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiştile domeniului, plimbări şi sesiuni de dans, delicii vizuale şi culinare, timpul de două zile, pe domeniul Palatului Mogoşoaia.

Legenda Oasis, Liam Gallagher va cânta, pentru prima dată în România. Idol al multor generaţii, Liam s-a facut remarcat pe scena muzicală ca vocal al cunoscutei trupe britanice Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ’90, cu hit-uri, precum: „Wonderwall”, „Supersonic” şi „Don’t look back in anger”.

Albumul său de debut, „As You Were” (2017), s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart. Descris ca fiind un album în care atât versurile expresive, cât şi vocea inconfundabilă a lui Liam se întâlnesc pentru a crea un efect extraordinar.

Disclosure sunt un duo de muzică electronică fondat în 2010 de fraţii Lawrence (Guy şi Howard). Albumul lor de debut, „Settle” (2013), a fost un succes, debutand pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie. Albumul a fost nominalizat pentru „Cel mai bun album Dance / Electronic” la premiile Grammy în 2014. Disclosure au reuşit să repete performanţa şi cu al doilea album, „Caracal” (2015), care a fost nominalizat, de asemenea, la premiile Grammy în 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=a26jIdYOo1E

Formaţia de indie rock Kaiser Chiefs a fost formată în 2013, în Marea Britanie. Inspiraţi, în principal, de muzica punk şi new-wave a sfârşitului anilor ’70 şi ’80, formaţia a lansat până acum şapte albume, un EP, o compilaţie şi numeroase single-uri, printre care se numără şi cunoscutul hit „Ruby”. În şase ani, au lansat mai bine de 30 de single-uri şi au urcat pe scena unora dintre cele mai mari festivaluri cum ar fi Hurricane, Southside, Rock Werchter şi Pinkpop.

Cântăreaţa olandeză Kovacs este una dintre cele mai puternice voci de blues şi soul ale scenei moderne. Cu vocea unei legende a blues-ului ascunsă sub look-ul ei distinct, cu capul ras şi glugă „de urs”, Sharon Kovacs reprezintă un fenomen misterios care şi-a început ascensiunea în 2014 cu EP-ul „My Love”, ce a devenit un hit european.

Şuie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak şi Firma se regăsesc printre confirmările de la prima ediţie a festivalului Fall in Love, ce va avea loc între 31 august şi 1 septembrie 2019.

Mai multe informaţii despre eveniment vor fi comunicate în perioada următoare.