UPDATE 08.07.2013: Concertul trupei DragonForce de la Peninsula 2013 a fost anulat. Află care sunt motivele!

Emir Kusturica împreună cu formaţia lui, The No Smoking Orchestra, DragonForce şi RotFront sunt noile nume ce se alături line-up-ul festivalului Peninsula 2013, ce va avea loc pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, în perioada 18 – 21 iulie.

Pe 19 iulie, Scena Mare a festivalului Peninsula va găzdui un spectacol de excepţie a celui ce a pus bazele gypsy-punk-ului balcanic, Emir Kusturica şi a lui orchestră. Cunoscut atât pentru muzică cât şi pentru activitatea cinematografică (a regizat 2 comedii de excepţie, „Underground” şi „Pisică neagră, pisică albă”), Emir Kusturica nu este la primul concert în România, însă va veni pentru prima dată la Cluj-Napoca. Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra vor concerta şi la ediţia din acest an a Sziget Festival.

Metal şi reggae la Peninsula 2013

În premieră în România, britanicii de la DragonForce îi vor cuceri pe peninsulari cu sound-ul lor mai rapid decât orice, pe 19 iulie. Formaţia londoneză de power-speed îşi are începuturile în 1999, iar în 2008 a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru cea mai bună trupă de metal. Anul trecut au lansat albumul „The Power Within”, însă anul acesta s-au întors în studio pentru un nou material discografic.

RotFront egal reggae rusesc, rock maghiar, ska, hip-hop, şi ţineţi-vă bine că se întorc la Peninsula, pe 21 iulie, după succesul de anul trecut de pe scena Kiss. Un ucrainian şi un maghiar s-au întâlnit la Berlin şi au pus bazele unei trupe ce avea să deschidă un nou capitol de world music. Cei ce au fost prezenţi la ediţia din 2012 a festivalului Peninsula ştiu că RotFront e o trupă pe care trebuie s-o revezi, iar ceilalţi se vor molipsi şi ei de voia bună pe care muzica nemţilor (câti or fi) o inspiră.

Vezi toate trupele confirmate până în prezent la festival!

Bilete şi abonamente Peninsula 2013

Biletele pentru ediţia din 2013 a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca sunt disponibile prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro, dar şi la organizaţiilor de tineret.

Abonamente

Categorie Până pe 14.06 Până pe 17.07 La intrare
Abonament fără camping 150 lei 180 lei 210 lei cumpără
Abonament cu camping 180 lei 210 lei 240 lei cumpără

Bilete pentru o zi

Perioadă Preţ
Până pe 14 iunie 2013 50 lei cumpără bilete
14 iunie – 17 iulie 2013 70 lei cumpără bilete
La intrare 90 lei