UPDATE: Concertul Aly & Fila din cadrul Festivalului Peninsula 2013 nu a mai avut loc!

Aly & Fila, Anima Sound System şi Kumm sunt printre cele mai noi confirmări în programul festivalul Peninsula care va avea loc în Pădurea Făget (Valea Gârbăului) din Cluj-Napoca, între 18 şi 21 iulie 2013. Totodată, au fost confirmaţi oficial la eveniment şi membrii celei mai cunoscute trupe live de dubstep din lume, britanicii de la Modestep, care vor face show pe 20 iulie.

Află mai multe detalii despre Peninsula 2013!

Duo-ul egiptean Aly & Fila va mixa în ultima zi a festivalului, 21 iulie, în Freedom Music Arena. Aly Amr Fathalah şi Fadi Wassef Naguib s-au impus în muzica electronică pe ritmuri de trance, ocupând rapid un loc în Top 20 al DJ Mag. Venirea vor la Peninsula coincide cu aniversarea a 300 de ediţii a emisiunii „Future Sound of Egypt”, pe care DJ-i o moderează în fiecare luni la un post de radio online.

În cei 10 de ani de carieră la platane, Aly & Fila au devenit cunoscuţi mai ales datorită piesei „We Control the Sunlight„, care a fost numită „Melodia Anului” la emisiunea radio a lui Armin van Buuren, „A State of Trance”.

Înainte de setul duo-ului egiptean, vor mixa Snatt&Vix şi Vlad Rusu. De pe scena Peninsula se vor auzi pe 18 iulie şi mix-urile trupei dance din Ungaria, Anima Sound System, care va aniversa 20 de ani de performanţă în muzica electronică.

Clujenii de la Kumm revin pe scena Peninsula pe 20 iulie. La 15 ani de la înfiinţare, trupa de rock alternativ reuşeşte să surprindă cu prestaţiile live ce subliniază legătura specială pe care o au cu fanii. La prima ediţie de festival pe meleaguri clujene, fanii vor putea asculta şi piese de pe cel mai recent album al trupei ce a fost finalizat în primăvară.

De la BAC direct la Peninsula

Pentru ediţia din acest an, organizatorii festivalului vin cu un concurs special pentru tinerii care au susţinut examenul de Bacalaureat. Fanii trebuie să posteze un snapshot pe pagina de Facebook a evenimentului, cu hastag-ul #peninsulafelsziget, în care să arate cât sunt de fericiţi că au scăpat de examene. Câştigătorul, care va primi două invitaţii la Festivalul Peninsula, va fi anunţat pe 11 iulie.

Bilete şi abonamente Peninsula 2013

Biletele pentru ediţia din 2013 a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca sunt disponibile prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Până pe 17.07 La intrare
Abonament fără camping 180 lei 210 lei  cumpără
Abonament cu camping 210 lei 240 lei  cumpără
Bilet pentru o zi 70 lei 90 lei  cumpără bilete

Pe scenele evenimentului sunt aşteptaţi anul acesta şi: Alborosie, Kaiser Chiefs, Paul Kalkbrenner, UMEK, Utah Jazz & Stamina MC,  Emir Kusturica, AlborosieDragonForce, Benga, Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Ska-P, Marky Ramone’s Blitzkrieg, N.O.H.A.