Concertul de la Bucureşti al trupei Scorpions va fi deschis de către grupul heavy metal Trooper. Concertul de la Zone Arena va avea loc pe 9 iunie 2011 şi este organizat de Project Events.

Trupa Trooper a luat naştere în 1995 şi este formată din 5 membrii. Între 1997 şi 2000 trupa a organizat anual în Târgovişte un festival muzical. În cei peste 16 ani de carieră membrii trupei au fost răsplătiţi cu o mulţime de distincţii din partea jurnaliştilor de specialitate, dar se pot mândrii şi cu premiile primite în cadru festivalurilor muzicale la care au participat.

Trooper a concertat de-a lungul timpului în deschiderea unor trupe ca Prodigy, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth, Sepultura, Manowar sau The Cult.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor Scorpions în funcţie de categorie sunt de:

Tribuna – 350 lei
Golden Circle – 265 lei (în faţa scenei)
Gazon A – 190 lei
Gazon B – 128 lei
Cumpara bilet

Biletele sunt disponibile pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s) şi la staţia de metrou Unirii 1. Tichetele pot fi cumpărate online şi pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletfan.ro şi www.ticketpoint.ro

Concertul trupei Scorpions la Bucureşti face parte din turneul de adio al trupei, “Get Your Sting And Blackout World Tour”. Ultimul turneu al trupei germane va ajunge la final în 2012.

Foto: www.sapteseri.ro