Trupa Scorpions va concerta pe 9 iunie 2011 la Zone Arena din Bucureşti, concert ce face parte din turneul mondial “Get Your Sting And Blackout World Tour”.

Află regulile de acces şi recomandările pentru acest concert!

Cu o carieră de peste 40 de ani şi cu peste 70 de milioane de albume vândute, Scorpions a încântat cu piese ca “No One Like You“, “Send Me an Angel“, “Still Loving You”, iar “Wind of Change” a devenit imnul căderii comunismului în Europa de Est.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor Scorpions în funcţie de categorie sunt de:

Tribuna – 350 lei
Golden Circle – 265 lei (în faţa scenei)
Gazon A – 190 lei
Gazon B – 128 lei

Biletele se vor găsi în toată ţara la Librariile Adevarul şi în magazinele Diverta. În Bucureşti biletele sunt disponibile în toata reţeaua BILETOO.ro, respectiv Magazinul BILETOO.RO din Magazinul Unirea (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1.

Promoţie

În perioada 10-13 martie vor fi puse în vânzare, pentru sectoarele Gazon B şi Gazon A, 500 de bilete la preţuri promoţionale (câte 250 de bilete pentru fiecare sector), reduse cu 15%. Aceste bilete reduse se vor putea cumpără DOAR de la magazinul BILETOO aflat în Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de lângă McDonald’s) şi online pe www.biletoo.ro.

Citeşte despre: , ,