UPDATE: Anunţat iniţial pentru 13 noiembrie 2013, spectacolul a fost amânat pentru 16 aprilie 2014. Află mai multe detalii!

Timpul ne-a demonstrat de nenumărate ori că arta ne succede întotdeauna. Aşa se face că, deşi au trecut 5 ani de când Regele Popului a plecat dintre noi, încă suntem răsfăţaţi cu evenimente care îi duc mai departe moştenirea, cum va fi şi „Remember the Time? – A Show to Remember Michael Jackson”, programat pentru data de 13 noiembrie 2013, la Sala Palatului din Bucureşti.

Află mai multe detalii despre Remember the Time? – A Show to Remember Michael Jackson!

Cu toţii ni-l amintim pe Michael Jackson ca fiind o emblemă inovatoare atât pentru muzică, cât şi pentru partea ei vizuală, iar în seara de 13 noiembrie ni se dă ocazia de a revedea o parte din moştenirea sa, transpusă pe scenă de fel de fel de muzicieni talentaţi.

În ceea ce priveşte partea muzicală a spectacolului, grupul Evolution Tempo Orchestra, cunoscuţi pentru cele două turnee în care l-au însoţit pe chitaristul Steve Vai, ne promit o experienţă greu de uitat. De asemenea, n-ar fi putut lipsi invitaţii surpriză, cum ar fi trupa de percuţie Crash ori toboşarul Mike Terrana, care promite să condimenteze spectacolul cu momente de stand-up comedy, specifice show-urilor sale.

De asemenea, spectacolul se doreşte a fi şi un concept coregrafic inovativ: Dadans, sub îndrumarea coregrafei Judith State, vor folosi dansul pentru a spune povestea vieţii starului, aşa cum reiese din hiturile sale, cum ar fi „Billy Jean” ori „Thriller”. Am putea spune că Judith are deja experienţă cu un astfel de concept, dat fiind faptul că ea a fost una din minţile care au pus la cale flash-mob-ul „Michael Jackson Dance Tribute” când peste 200 de dansatori au reuşit să blocheze bulevardul Magheru pe 29 august 2009.

Toate aceste elemente vor fi transpuse pe un fundal de proiecţii video şi jocuri de lumini ce vor ajuta povestea să îşi ia nuanţa potrivită. Ultima piesă a puzzle-ului se vrea a fi chiar publicul lipsit de prejudecăţi, capabil sa îşi lase simţurile să fie invadate complexitatea spectacolului.

Bilete Remember the Time? – A Show to Remember Michael Jackson

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri care variază între 60 şi 280 de lei, în funcţie de categoria de loc, iar copiii între 5 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Categorie Preţ normal Preţ copii 5-12 ani
VIP 280 lei 140 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei 110 lei cumpără bilete
Categoria II 160 lei 80 lei cumpără bilete
Categoria III 110 lei 55 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei 30 lei cumpără bilete