Acest eveniment a avut loc in data de 13 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 13 noiembrie 2014, de la ora 19:00, Paul Young, Boney M., Johnny Logan, Lou Bega şi Gazebo vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul spectacolului „The Best Pop Music in the World”.

Cunoscut ca unul din cei mai mari cântăreţi ai anilor 80’, Paul Young revine în România la 20 de ani după participarea în recital la Festivalul „Cerbul de Aur”. Având în palmares 15 albume (dintre care 9 s-au clasat pe locul 1 în topuri), 13 compilaţii muzicale şi 36 de single-uri, dar şi numeroase colaborări cu artişti reprezentativi ai industriei muzicale, Paul Young este declarat cel mai bun cântăreţ de blue-eyed soul/pop din U.K. Când spunem Paul Young spunem hituri numărul 1 în topurile internaţionale, sute de turnee şi colaborări de excepţie: Kim Wilde, Chaka Khan, George Michael, Sting, etc.

„Wherever I Lay My Hat”, „Come Back & Stay”, „Love of the Common People”, „Everytime You Go Away”, „Oh Girl” şi „Senza una donna (Without a Woman)”, în colaborare cu Zucchero, sunt doar câteva din piesele care au fost fredonate de milioane de oameni din U.K., America sau Europa.

Boney M. nu este doar o trupa a anilor 70’ 80’ ci o legenda vie a întregii ere pop-disco. Piese precum: „Daddy cool”, „Sunny”, „Ma Baker”, „Belfast”, „The rivers of Babylon”, „Rasputin”, „Mary’s boy child”, „Painterman”, „Hooray, Hooray! It’s a holiday!” au fost pe buzele milioanelor de fani din întreaga lume.

Grupul Boney M. a câştigat 18 discuri de platină, 15 de aur, a produs un număr semnificativ de single-uri şi a vândut cel puţin 200 de milioane de unităţi în întreaga lume şi chiar şi 30 de ani mai târziu acesta continuă să se vândă într-un număr impresionant.

Când tânărul de 25 de ani, Johnny Logan, a păşit pe scena Grand Prix d’Eurovision în Den Haag, spectatorii încă nu realizau că au în faţa ochilor un viitor superstar. Cu mega hitul „What’s another you”, simpaticul irlandez a intrat imediat în inimile milioanelor de spectatori şi telespectatori şi a devenit, peste noapte, idolul unei întregi generaţii.

În 1987 a reuşit ce nici un alt artist nu reuşise până atunci, a câştigat încă odată cel mai râvnit trofeu din Brussels, pe scena Eurovision cu piesa „Hold me now”, care l-a transformat într-o legendă. Hitul a fost vândut în lumea întreagă în peste 6 milioane de exemplare. În 1992 Johnny Logan a câştigat pentru a 3-a oară Eurovisionul, de acestă dată ca şi compozitor al piesei „Why me”, interpretat de Linda Martin.

A câştigat discuri de platină şi de aur şi a cântat alături de nume reprezentative din industria muzicală internaţională precum Montserat Caballe, Helen Shapiro, Royal Philharmonic Orchestra. A încântat audienţă exclusivă precum Papa Paul al 2-lea, Regina Elisabeta şi prinţul Phillip.

Paul Mazzolini cunoscut sub numele de Gazebo, este un muzician italian emblematic anilor 80’. În 1983, Gazebo a lansat cel mai cunoscut cântec al său, „I like Chopin”, având linia melodică inspirată din compozițiile lui Frédéric Chopin. A fost vândut în întreaga lume în număr de 10 milioane de exemplare, și a ajuns pe locul 1 in topurile italiene, precum şi în Germania, Franţa, Elveţia, Austria, Danemarca, Finlanda, Spaina, Belgia, Canada, Japonia, Portugalia, Hong-Kong, Korea, Singapore, Turcia, U.K. şi alte zeci de ţări. Următorul hit, „Lunatic”, este cel care da numele primului său album.

Cel de-al doilea album, lansat în 1984, cu un stil total diferit de cel al primului album, devine best-seller în cele mai multe din ţările în care a fost lansat după care au urmat alte 9 albume care s-au bucurat de acelaşi success. A oferit publicului 21 de hituri, a colaborat cu nume mari ale scenei muzicale internaţionale şi a câştigat pe lângă iubirea publicului şi numeroase premii şi distincţii precum „La Vela d’Oro” pentru cel mai bine vâdut artist italian. Noul sau single „Tears For Galileo” tocmai a fost lansat odată cu cel mai nou album al său.

Celebrul solist Jimmy Helms de la Londonbeat, a contramandat concertul de la Bucureşti din cauza unor probleme de sănătate. Artistul s-a internat la o clinică britanică, însă nu au fost date detalii despre acest eveniment. În spectacolul de la Sala Polivalentă, locul formaţiei London Beat va fi luat de Lou Bega, un nume la fel de cunoscut iubitorilor muzicii anilor ‘90, cel ce a lansat succesul „Mambo No.5”.

The Best Pop Music in the World la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Best Pop Music in the World de la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 13 noiembrie 2014, au preţuri cuprinse între 105 şi 210 lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Categoria Gold VIP 600 lei cumpără bilete
Categoria VIP 400 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria Gold Stand 150 lei cumpără bilete
Categoria II 90 lei cumpără bilete
Categoria Silver Stand 80 lei cumpără bilete