Trupa The Asteroids Galaxy Tour revine în România la nici un an de la show-ul din cadrul Summer Well 2012. Artiştii din Danemarca va concerta pe 28 martie 2013 în Fratelli Studios din Bucureşti, în cadrul unui eveniment ce va fi deschis de Moonlight Breakfast.

RECENZIE: Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour la Summer Well 2012

Cu piese ca „The Golden Age” şi „Around the Bend„, care au stârnit interesul publicului, The Asteroids Galaxy Tour este o trupă care se diferenţiază uşor de celelalte din genul alternativ pop. Danezii au debutat ca şi opening act pentru Amy Winehouse în Copenhaga acum şase ani, iar în 2009 au concertat alături de Katy Perry în turneul său european.

The Asteroids Galaxy Tour are la activ două albume: „Fruit„, lansat în 2009, şi „Out of Frequency„, din 2012. Cel mai recent material al trupei pare a fi o nouă călătorie „galactică”, de data aceasta fanii trupei vor putea regăsi pe albumul cu 15 piese şi influenţe disco, hip hop, soul şi chiar clasice.

Concertul din Bucureşti organizat de Livada va fi deschis de o trupă autohtonă care în ultimii ani şi-a făcut puternic simţită prezenţa pe piaţa muzicală românească. Este vorba de Moonlight Breakfast, trupă ce a debutat în 2011 pe scena Orange Summer Party la Mamaia, în deschiderea lui Jamiroquai.

De atunci, şi-au lansat albumul de debut, „Shout” în faţa a peste 3000 de persoane la Teatrul de Vară din Herăstrău şi au concertat la festivaluri ca Summer Well 2011 şi Spirit of Burgas 2012, dar şi la Gala Finalei UEFA Europa League.

Bilete The Asteroids Galaxy Tour

Biletele pentru show-ul The Asteroids Galaxy Tour din Fratelli Studios de la Bucureşti sunt disponibile la 99 lei online pe www.easytickets.ro şi la Biutiful (Str. Gabroveni, nr.6-8) şi Fratelli Studios (str. Glodeni, nr.1-3).