Dan Teodorescu & Co vor urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în deschiderea concertului pe care fostul solist al trupei UB40, Ali Campbell îl va susţine în Capitală.

Cunoscuţi pentru interesul pe care îl acordă cauzelor sociale, membrii trupei Taxi vor concerta pe 16 iunie 2011 în cadrul evenimentului realizat de Fundaţia FARA la Sala Palatului. Fondurile adunate în urma acestui eveniment (din bilete şi donaţii) urmând a fi donate p copiii săraci, abandonați sau cu dizabilități.

Creatorii hitului „Cele două cuvinte” vor urca pe scena bucureşteană începând cu ora 20:00, urmând ca Ali Campbell să concerteze după încheierea recitalului trupei româneşti.

Bilete Ali Campbell

Preţul unui bilet pentru concertul Ali Campbell, în funcţie de categorie este de:

Categoria 1: 220 lei
Categoria 2: 180 lei
Categoria 3: 140 lei
Categoria 4: 100 lei
Categoria 5: 70 lei

Cumpara bilet

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim sau online la www.eventim.ro.

Ali Campbell va concerta pentru prima dată în România în cadrul evenimentului organizat de Fundaţia FARA la Sala Palatului. Cu una dintre cele mai distinctive voci ale Marii Britanii, Ali Campbell este cunoscut în lumea întreagă ca solistul trupei UB40. Piese ca „One In Ten„, „Red Red Wine„, „Don’t Break My Heart” şi „Can’t Help Falling In Love” au fost şi încă au rămas imnurile unei generaţii.