Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jun 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 16 iunie 2011, de la ora 20:00, Ali Campbell, the legenday voice of UB40 va concerta la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul Ali Campbell de la Bucureşti este organizat pentru a sprijini copii săraci, abandonaţi şi cu dizabilităţi. Fundaţia FARA este o fundaţie de caritate care îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi al Printesei Marina Sturdza.

Fondurile obţinute în urma vânzărilor de bilete precum şi a donaţiilor făcute de diverse companii vor fi folosite exclusiv pentru susţinerea proiectelor FARA.

Ali Campbell este una dintre cele mai distinctive şi recognoscibile voci din Marea Britanie. Ca solist al trupei UB40, Ali Campbell a vândut peste 60 millioane de discuri în toată lumea, a avut 4 hit-uri de nr. 1 la nivel mondial, peste 40 de single-uri care au intrat in Top 40 UK, a lansat 24 de albume de studio şi a primit un premiu Ivor Novello pentru “Realizări pe plan Internaţional”.

O întreagă generaţie a crescut ascultând vocea inconfundabilă a lui Ali pe piese ca „One In Ten”, „Red Red Wine”, „Don’t Break My Heart” şi „Can’t Help Falling In Love”.

Bilete Ali Campbell

Preţul unui bilet pentru concertul Ali Campbell, în funcţie de categorie este de:

Categoria 1: 220 lei
Categoria 2: 180 lei
Categoria 3: 140 lei
Categoria 4: 100 lei
Categoria 5: 70 lei

Cumpara bilet

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim sau online la www.eventim.ro.

Sala Palatului: Bucureşti, Str. Ion Câmpineanu nr. 28