Show-ul „Smurfs Live on Stage”, programat pe 12 februarie 2017 la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru 15 octombrie 2017. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată, în plus au fost suplimentat numărul biletelor la preţul de 59 lei.

Motivul reprogramării îl reprezintă un eveniment neplăcut în care au fost implicate două dintre tirurile cu recuzita ştrumfuleţilor, ieri seară, în drum spre România. Pentru că nu mai este timp suficient să fie reparate, s-a decis reprogramarea spectacolului pentru toamnă.

Ştrumfii au două reprezentaţii în Polonia azi şi mâine, aceste două evenimente desfăşurându-se conform programului. Camioanele echipei cu numărul 2 a ştrumfilor, cea cu echipamentele destinate spectacolului din România, au intrat în reparaţii urgent, dar cu toate acestea este imposibil să mai ajungă la Bucureşti în timp util. Spectacolul ştrumfilor din Capitală era ultimul din aceast turneu european până în toamnă, când se vor relua reprezentaţiile.

Biletele achiziţionate rămân valabile şi nu trebuiesc schimbate. Vânzarea continuă pentru show-ul din toamnă. Câştigătorii concursurilor vor beneficia în continuare de premiile câştigate.

Persoanele care nu mai pot ajunge la spectacol îşi pot recupera contravaloarea biletelor în perioada 1 martie – 1 aprilie 2017 de la punctele de unde le-au achiziţionat.

Am încercat cu toată forţa zilele acestea împreună cu cei de la SMURFS LIVE ON STAGE să găsim soluţii pentru a nu dezamăgi copiii şi să putem susţine evenimentul pe 12 februarie, aşa cum am stabilit. Nu am reuşit, din nefericire, mai ales pentru cei mici, părinţi, dar şi pentru noi, organizatorii. Ne vom lua revanşa pe 15 octombrie, în mod sigur! Din păcate, o mare parte din ceea ce înseamnă decoruri şi costume au fost deteriorate în urma unui incident în Polonia. Promitem că în octombrie Ştrumfii vor aduce multă veselie! Până atunci, părinţii vor avea la dispoziţie mai mult timp pentru a putea strânge bani, având în vedere că vom suplimenta biletele la preţul de 59 de lei!, a declarat Christian Raetscher, director general German Quality Entertainment.

Bilete „Smurfs Live on Stage” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru „Smurfs Live on Stage” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 15 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ 3-12 ani Preţ 13-99 ani
Categoria VIP 249 lei 249 lei bilete
Categoria I 129 lei 169 lei  bilete
Categoria II 119 lei 149 lei  bilete
Categoria III 89 lei 119 lei  bilete
Categoria IV  59 lei 79 lei  bilete

„Smurfs Live on Stage” de la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de German Quality Entertainment.