Acest eveniment a avut loc in data de 15 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 19:00, are loc în premieră spectacolul „Smurfs Live on Stage” la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial, spectacolul a fost programat pentru 12 februarie 2017, dar din cauza un probleme cu transportul decorurilor şi costumelor, show-ul a fost reprogramat.

Marele Ştrumf, Smurful cel leneş, Ştrumful iscusit şi adorabila Smurfette călătoresc pentru prima dată în România din ţinutul lor îndepărtat, pentru a transforma zilele friguroase de iarnă într-o primăvară caldă şi primitoare. Omuleţi albaştri din altă lume, momente muzicale, decoruri viu colorate şi poveşti cu tâlc, toate adunate într-un spectacol care va aduce bucurie pe chipurile spectatorilor. De asemenea vrajitorul viclean, Gargamel, şi cei 3 papuşari vor lua parte la fantastica peripeţie a ştrumfilor.

Show-ul este dedicat atât celor mici, cât şi celor mare şi are ca scop să amintească de copilul din sufletul fiecărui spectactor. Povestea începe odată cu sosirea anotimpului florilor, iar ştrumfii să pregătesc să participe la „Parada Primăverii”. Pentru a crea o intrigă, Gargamel va încerca cu orice preţ să le strice planurile şi să le fure bucuria micuţilor omuleţi albaştri.

Povestea ştrumfilor a fost creată în 1958, de către belgianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artisitc Peyo. Cuvantul „smurf” (strumf) a fost inventat de Peyo, în timp ce lua masa şi încerca să obţină o solniţă căreia i-a spus „smurfita”. De atunci a început să vorbească „pe limba ştrumfilor”.

Legenda adevărată a ştrumfilor spune că într-un Ev-Mediu imaginar, 100 de pitici albaştri cu pantaloni şi bonete albe locuiau în căsuţe săpate în ciuperci multicolore. Înalţi de-o palma şi vegetarieni, ştrumfii trăiesc şi se conduc după un cod moral propriu, bazat pe respectul reciproc.

Personajul antagonist al poveştii este Gargamel, una dintre rarele prezenţe omeneşti, care încearcă să îi prindă pe micuţi deoarece are nevoie de ei pentru a transforma orice materie primă în aur. Multe dintre povestirile cu omuleţi albaştri au ca subiect încercarea vrăjitorului malefic de a-i prinde, în timp ce aceştia fac tot posibilul să scape din capcanele sale şi să-l pună în situaţii stânjenitoare.

Bilete „Smurfs Live on Stage” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru „Smurfs Live on Stage” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 15 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ 3-12 ani Preţ 13-99 ani
Categoria VIP 249 lei 249 lei bilete
Categoria I 129 lei 169 lei  bilete
Categoria II 119 lei 149 lei  bilete
Categoria III 89 lei 119 lei  bilete
Categoria IV  59 lei 79 lei  bilete

„Smurfs Live on Stage” de la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de German Quality Entertainment.