UPDATE: Spectacolul a fost reprogramat pentru 15 octombrie 2017, dar din cauza un probleme cu transportul decorurilor şi costumelor.

Spectacolul „The SMURFS, Live On Stage” are în loc în premieră în România, pe 12 februarie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, informează German Quality Entertainment, organizatorii evenimentului. Decoruri viu colorate, omuleţi albaştri din altă lume, muzică, poveste şi multe învăţăminte pentru copii sau pentru copilul din tine, pe scena Salii Palatului.

Marele ştrumf, Ştrumful iscusit, Şmurful cel lenes, Ştrumful morocănos şi adorabila Şmurfette călătoresc pentru prima dată în România din îndepărtatul ţinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna într-o primăvară caldă şi primitoare. Până şi vrăjitorul viclean, Gargamel, şi cei 3 păpuşari vor însoţi micile creaturi albastre în fantastica peripeţie a ştrumfilor.

Povestea se desfăşoară când natura înverzeşte, soarele străluceşte toată ziua sus pe cerul albastru. Primăvara mult-aşteptată de toţi ştrumfuleţii, vremea perfectă în care omuleţii se pregătesc cu emoţie de „Parada Primăverii”. Cineva, în umbră, îi pândeşte, însă, e Gargamel. În timp ce ştrumfii mici şi drăguţi cântă şi petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice preţ să le strice petrecerea şi pune la cale un şiretlic, păcălind-o pe Mama Natură.

Bilete „The SMURFS, Live On Stage” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „The SMURFS, Live On Stage”, ce va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 12 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de poziţionarea locurilor în sală, dar şi în funcţie de segmentul de public (părinţi, adolescenţi şi copii).

Categorie Preţ întreg Preţ copii (3-12 ani)
Categoria VIP 249 lei 249 lei bilete
Categoria I 169 lei  129 lei bilete
Categoria II 149 lei  119 lei bilete
Categoria III 119 lei  89 lei bilete
Categoria IV 79 lei 59 lei bilete

Copiii până în 2 ani (inclusiv copiii care nu au implinit 3 ani în ziua evenimentului) nu plătesc bilet.

Primele 300 de bilete beneficiază de o reducere de 10% pe bilet:

Categorie Preţ întreg Preţ copii (3-12 ani)
Categoria VIP 224 lei 224 lei bilete
Categoria I 152 lei 116 lei bilete
Categoria II 134 lei 107 lei bilete
Categoria III 107 lei 80 lei bilete
Categoria IV 71 lei 53 lei bilete