Un nume nou s-a adăugat pe lista trupelor ce vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2013 de la Râşnov. Septicflesh este cea mai cunoscută şi apreciată trupă grecească de death metal simfonic şi va urca pe scena festivalului pe data de 31 august 2013.

Înfiinţată în anul 1990, trupa Septicflesh are la activ 8 albume de studio şi un stil pe care se îmbină într-un amalgam perfect riffuri clasice, pasaje instrumentale sofisticate şi aranjamentele orchestrale complexe. Primul album, lansat în anul 1994, „Mystic Places of Dawn” a fost esenţial în definirea identităţii trupei.

Un alt moment important în existenţa formaţiei greceşti a fost lansarea albumului din anul 2008, „Communion”, care a marcat revenirea trupei în atenţia publicului, album ce a dus sound-ul formaţiei spre un nou nivel de rafinament.

Cel mai recent material discografic al trupei a fost lansat în anul 2011 („The Great Mass”) şi este considerat apogeul simbiozei dintre death metal şi aranjamentele simfonice, aranjamente realizate în colaborare cu Orchestra Filarmonicii Praga.

Concertul celor de la Septicflesh va crea pentru cei prezenţi o atmosferă muzicală sumbră, cu accente goth şi întruchipări tenebroase ce ilustrează perfect stilul trupei greceşti.

Alte nume deja confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2013 sunt: Napalm Death(Anglia), Primordial (Irlanda), Septicflesh (Grecia), Decapitated (Polonia), Last Hope (Bulgaria), Carach Angren (Olanda), Textures (Olanda), Indian Fall(RO), Bucovina (RO), Deliver the God (RO), False Reality (RO), Code Red(RO), Krow (Brazilia), Spiritual Ravishment (RO), Abnormyndeffect (Republica Moldova).

Bilete şi abonamente Rockstadt Extreme Fest 2013

Biletele şi abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Râşnov (baza olimpică) în perioada 30 – 31 august 2013, au preţuri diferite în funcţie de perioada de achiziţie şi sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim.

Categorie bilete Preţ
Perioada 17 – 19.05.2013 (Promoţie „Back to Presale")
Abonamente 60 lei  cumpără bilete
Bilete/zi 40 lei  cumpără bilete
Perioada 01.04 – 17.08.2013
Abonamente 70 lei  cumpără bilete
Bilete/zi 50 lei  cumpără bilete
Perioada 18 – 30.08.2013
Abonamente 100 lei  cumpără bilete
Bilete/zi 65 lei  cumpără bilete