Cunoscutul eveniment de muzică trance Sensation The Ocean of White” va avea loc anul acesta în Serbia, la Belgrad. Pe 21 mai 2011, 12 DJ, dintre care 9 cu renume internaţional vor încinge atmosfera şi vor ţine în picioare mulţimea de la Beogradska Arena.

Deşi de obicei line-up-ul este făcut public cu numai câteva săptămani înaintea evenimentului, organizatorii au făcut de data aceasta o excepţie şi au anunţat 6 nume care cu siguranţă îi vor entuziasma pe amatorii de house şi electro. Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, MC Gee, Mr. White şi DJ Chuckie sunt primele apariţii garantate la acest eveniment. Ceilalţi 6 rămân încă o surpriză, însă se ştie că 3 dintre ei sunt muzicieni autohtoni.

Pe lângă show-ul oferit de DJ, care îşi propune să creeze o senzaţie unică prin alternarea de ritmuri clasice si moderne, cei prezenţi la Sensation Serbia vor avea parte de efecte vizuale spectaculoase. La jocurile de lumini se vor adăuga artificiile, componenta indispensabilă pentru o noapte incendiară.

Sensation White şi-a desfăşurat primele 8 ediţii la Amsterdam, iar succesul de care a avut parte a facut ca evenimentul fie organizat şi în alte ţări cum ar fi: Polonia, Spania, Chile, Germania, Belgia si Rusia. Anul trecut, în noaptea de Revelion, Sensation White ar fi trebui să aibă loc în Bucureşti la Romexpo, însă show-ul a fost anulat pe ultima sută de metri.

Bilete Sensation „The Ocean of White”

Cei care aşteptau cu interes evenimentul la trecerea dintre ani, au acum posibilitatea să experimenteze senzaţia White, cumpărându-şi bilete de pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Biletele disponibile se încadrează în 2 categorii: normal (71,85 euro) şi VIP deluxe (141,65 euro) ce include intrare separată în zona principală, acces la VIP De Luxeclub, acces la standuri şi 4 băuturi gratuite.

Foto: www.sensation.com