Selah Sue revine în România pe 22 septembrie 2013 într-un concert de excepţie la Arenele Romane din Bucureşti. După ce publicul român a avut ocazia să o vadă şi anul trecut la B’ESTFEST Summer Camp, Selah Sue revine în faţa fanilor în această toamnă.

Cunoscută pentru timbrul ei inconfundabil, Selah Sue este o artistă belgiană ce s-a făcut remarcată prin EP-ul „Black Part Love” şi a confirmat mai apoi prin albumul „Selah Sue”, apărut în 2011. Ceea ce face ea nu este doar muzică, este mai mult de atât, pasiune, senzualitate, discreţie toate ascunse într-un mix de soul, reggae şi jazz.

Pe 22 septembrie veţi avea ocazia să ascultaţi piese precum „Raggamuffin„, „Crazy Vibes” sau „Zanna„, dar şi piesa care a obţinut discul de platină pentru vânzări, „This World„. Toamna se anunţă promiţătoare prin concertul celor de la Hurts sau prin reprezentaţia pe care Bonobo o va da la Bucureşti, iar ultimul nume, Selah Sue, nu vine decât să întărească lista de concerte bune.

Bilete Selah Sue la Bucureşti

Biletele pentru concertul Selah Sue de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţul acestora variază în funcţie de perioada achiziţionării, astfel:

Perioada de achiziţie Preţ
22 iulie – 5 august 80 lei cumpără bilet
6 august – 31 august 90 lei cumpără bilet
1 septembrie – 21 septembrie 100 lei cumpără bilet
22 septembrie 110 lei cumpără bilet

Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.