Ce au în comun Belgia cu electric rock, organic hip-hop şi soul-funk? Răspunsul este unul singur: Selah Sue! Artista care a făcut înconjurul lumii cu primul său album, „Selah Sue”, revine la Bucureşti pe 13 mai 2015, la Arenele Romane, pentru un nou spectacol plin de energie şi muzică excelentă.

Aflată în turneul de promovare a noului său album, „Reason”, Selah Sue revine pentru a treia oară la Bucureşti, după participarea sa la B’ESTFEST Summer Camp 2012 şi concertul din toamna lui 2013. După un prim album extrem de ambiţios, care a făcut furori pe plan internaţional, Selah se pregăteşte să ne transmită direct toate emoţiile cuprinse în „Reason”.

Selah nu a vrut niciodată să-şi construiască o carieră în muzică, dar fanii pe care i-a câştigat, fără să vrea, online a ales-o şi restul a venit de la sine. Farhot (Nneka) şi Patrice s-au ocupat să-i producă primul album, iar apoi Cee-Lo Green a făcut un duet cu ea şi Prince însuşi i-a oferit un loc în warm-up-ul pentru show-ul său din Antwerp.

Ascensiunea lui Selah Sue aduce aminte de efectul bulgărelui de zăpadă, iar succesul pe care îl are se datorează în mare parte autenticităţii sale şi capacităţii de a transmite prin muzică cele mai profunde trăiri pe care le are. Noul album este la fel de expresiv, bine construit şi transmite aceeaşi personalitate puternică ce o caracterizează pe Selah de când a ales calea muzicii.

„Reason” este energic şi emoţionant, îndemnând la empatie şi confesiuni. Selah este o artistă care nu construieşte bariere, ci se exprimă liber, dezinvolt, aducându-şi publicul mai aproape cu acorduri de chitară ce-ţi rămân în minte.

De la electro-soul, la trip-hop şi beat-uri house, Selah le încearcă pe toate, într-un amalgam artistic şi cultural memorabil. Artista însăşi defineşte „Reason” drept „o ecuaţie cu multe variabile”. Pe acest album vom întâlni şi prima sa piesă de dragoste, „Together”, dar şi creaţii realizate împreună cu producători faimoşi, precum Matt Schwartz (Massive Attack, „Dissolved Girl”) sau Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar).

Selah are veleităţile unei dive de culoare prin vocea sa senzuală şi disonantă, de aceea reuşeşte să fascineze publicul oriunde în lume şi ne bucurăm să o primim din nou la Bucureşti, pe 13 mai, la Arenele Romane.

Bilete Selah Sue la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Selah Sue de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 13 mai 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ. Până pe 19 aprilie inclusiv, biletele costă 99 lei, pentru acces general, sau 129 lei, la Golden Ring.

Categorie Preţ Presale Preţ normal Preţ intrare
Acces general 99 lei 120 lei 140 lei cumpără bilete
Golden Ring 129 lei 150 lei 170 lei cumpără bilete

Concertul Selah Sue de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Events.