După ce anul trecut şi-a revelat toate sentimentele în faţa publicului, Loredana a ales să se concentreze doar pe unul singur în acest an: adoraţia sa pentru muzică şi pentru fani. Astfel, artista a susţinut concertele „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti, pe 10 şi 11 noiembrie 2017.

Spectacolul a început cu un instrumental vesel, pe care Loredana a început să improvizeze, repetând în continuu cuvântul care a dat numele concertelor. După ce a fost identificată această dimensiune a adoraţiei, Lori şi-a exersat încă o dată tipicul salut: „Bună seara, iubite!”, după care a continuat cu piesa „Fata cu şosete de diamant”, antrnând mulţimea să danseze şi să cânte alături de ea.

Loredana – „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

După acest prim tur de forţă, cântăreaţa şi-a tras sufletul şi le-a mărturisit fanilor: „Mi-a fos dor de voi. Atât de dor, că vă ador. În seara asta, voi sunteţi centrul universului meu. Vă promit că o să vă demonstrez că vă ador, aşa cum ştiu eu mai bine: o să vă cânt”. Zis şi făcut: artista ne-a povestit pe note muzicale despre „iubitul ei risipitor”.

Decorul a jucat un rol foarte important în show-ul său, care s-a bazat foarte mult pe povestea relatată atât vizual cât şi auditiv. Pe parcursul melodiei „Femeia ta”, artista a fost închisă într-un ring format din panglici albe, susţinute de 4 dansatori, iar la celebrul hit „Apa”, 4 balerine au dansat în faţa a 4 oglinzi uriaşe, creând un efect de reflexie. De asemenea, Loredana, împreună cu baletul său, a pus în scenă un moment special pentru toţi cei care încă mai au „o inimă de 16 ani”.

Smiley şi Loredana, în concertul „Ador” de la Sala Palatului – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

La un moment dat, artista a ales să ne transpună într-o altă dimensiune temporală, una de epocă, pe reorchestrarea piesei „Zig Zagga”, în timp ce mai multe perechi de dans au apărut pe scenă, aduse parcă din epoca „Micului Paris”. Deodată, momentul s-a transformat într-o scenă de cabaret veritabilă, cu Lori în frunte, liderul unui moulin rouge românesc de excepţie.

Surprizele nu au întârziat să apară, iar Loredana i-a făcut intrarea unui invitat special, „un bărbat cu ochii albaştri, părul blond, zici că-i James Bond. E sexy Pavel Bartoş”. După momentul său de glorie, prezentatorul de la Vocea României i-a luat rolul lui Ion Caramitru şi i-a şoptit Loredanei la microfon: „Bună seara, iubito!”, declanşând primele acorduri ale celebrului hit. Ceilalţi invitaţi surpriză ai artistei au fost: Guess Who, pentru piesa „Locul potrivit”, Răzvan Diaconu (The Kryptonite Sparks) la cântecul „Eu cu sufletul şi soarele meu”, Doru Stănculescu, la melodia „Hai, hai, haidi, hai” şi Smiley pentru piesele „Cine te crezi” şi „De unde vii la ora asta”.

Concertul „Ador” a prezentat şi foarte multe momente emoţionante. Unul dintre acestea a fost interpretarea piesei „Te iubesc” alături de concurenţii antrenoarei de la Vocea României. Solista i-a prezentat pe fiecare în parte şi-a concluzionat cu un îndemn pentru întreaga ţară: „Votaţi echipa Lori”. Totodată, nostalgia s-a resimţit în sală când artista a interpretat „Şatra în asfinţit”, coloana sonoră a telenovelei româneşti „Regina”.

Pe parcursul întregului spectacol, Loredana şi dansatorii săi au schimbat zeci de ţinute, în ton cu atmosfera şi cu muzica interpretată. În pauzele acordate schimbării de decor, scena a fost ocupată pe rând de o pereche de acrobaţi, 4 instrumentişti care au oferit un moment special la vioară, tubă, trompetă şi trombon şi un interpret cu aspect de vraci care ne-a descântat într-o altă limbă.

Loredana – „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Loredana a încheiat concertul pe ritmurile „Lele”, pe care şi-a prezentat întreaga echipă. Artista a fost chemată pentru un bis, unde a ales să intepreteze încă o dată hitul său nemuritor „Bună seara, iubito!”. „Lori din Oneşti vă mulţumeşte şi vă adoră! Trăiesc pentru aplauzele voastre. Vă spun că vă ador şi că deja mi-e foarte dor”, au fost cuvintele care au încheiat show-ul artistei care a părăsit scena în lacrimi.