Vineri şi sâmbătă, pe 10 şi 11 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Loredana susţine concertul „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti. Artista pregăteşte un nou show tematic inovator care marchează 30 de ani de la lansarea albumului „Bună seara, iubite!” şi aniversarea a 33 de ani de carieră.

Pentru al şaptealea an consecutiv, Loredana îşi propune să îşi surprindă fanii din nou printr-un spectacol incendiar la Sala Palatului. După concertele „Reveria” (2014) „Imaginarium” (2015) şi „Sentimente” (2016), Loredana dă viaţa proiectului „Ador”, pe care îl dedică integral tuturor fanilor care i-au fost alături în cele trei decenii de carieră. Concertul se va axa şi pe momentul de debut al artistei, lansarea albumului „Bună seara, iubite!”, care va afirma încă o dată sentimentele Loredanei pentru muzică şi pentru publicul său.

O imagine nelipsită din showbiz-ul românesc, Loredana este un artist complet care a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde și a stabilit recorduri de-a lungul celor 33 de ani de carieră. Cântăreață, compozitoare, textieră, orchestrator, actriță în producții românești și internaționale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon, Loredana s-a reinventat mereu, datorită pasiunii sale pentru artă.

De-a lungul timpului, Loredana a lansat peste 20 de albume şi a înregistrat peste 500 de piese, dintre care mai bine de 50 dintre ele sunt hituri, având în palmares şi numeroase premii obţinute la concursuri naţionale. De asemenea, artista a abordat numeroase stiluri muzicale, printre care, pop, soul, R’n’B, rap, muzică ţigănească, lăutărească, muzică electronică, rock alternativ şi muzică populară. „Aguridă”, „Tzuki”, „Zig Zagga”, „Apa”, „Te iubesc”, „Risipitor” şi „Val după val” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistei.

De-a lungul timpului, Loredana a cântat pe aceeaşi scenă cu nume importante ale muzicii internaţionale ca The Drifters, George Michael şi Alessandro Safina. În fiecare an, Loredana Groza are concerte la Sala Palatului, multe dintre acestea fiind sold out. Cântăreaţa susţine show-uri spectaculoase, în ţinute extravagante, pe mashup-uri neobişnuite, acompaniată de fanfara Agurida, invitaţi surpriză sau de concurenţii de la emisiunea „Vocea României”, unde Loredana este antrenor şi jurat.

Bilete Loredana – „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Loredana – „Ador” la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 10 şi 11 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categorie VIP 200 lei bilete
Categorie I 150 lei  bilete
Categorie II 100 lei  bilete
Categorie III 50 lei  bilete

Concertele Loredana – „Ador” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Asociaţia Cultură „Dracula”.