Sărbătoarea de Dragobete a adus şi în acest an un concert care s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile. După maratonul „Iubirea schimba tot” din 2017, Andra a revenit cu trei concerte la Sala Palatului, în weekend-ul 24-25 februarie 2018, care au fost pur şi simplu „aievea”.

Peste 4000 de spectatori, de toate generaţiile, s-au adunat la Sala Palatului din Bucureşti, în seara de 23 februarie 2018, pentru a participa la primul concert Andra din seria „Aievea”. Spectacolul a avut un început grandios cu diferite jocuri impresionante de sunete şi lumini într-un decor special, ca într-un castel dintr-o poveste, iar întreaga sală a fost invadată de o mare de confetti, în ton cu anotimpul de afară.

Precum o crăiasă a muzicii, Andra şi-a făcut apariaţia pe scenă pe ritmurile melodiei „Mi-ai luat minţiile de tot”. Îmbrăcată într-o rochie, o mantie de blană şi o pereche cizme, toate de culoarea zăpezii, cântăreaţa a deschis show-ul pe celebrul hit, interpretat alături de Pacha Man.

Andra în concert la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cosmin Ruşeanu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Pentru a ţine publicul pe acelaşi ritm, ce al dragostei, Andra a ales să cânte următoarele două hituri unul după altul, „Atâta timp cât mă iubeşti” şi „La refren. După ce a mărturisit din nou că iubirea a schimbat totul pentru ea, artista a ales să interpreteze piesa „Femeia”, pe care a dedicat-o tuturor doamnelor şi domnişoarelor din sală. La acest cântec, Andra a fost însoţită pe scenă de patru siluete feminine, urcate pe catalige, care ne priveau de la înălţime, parcă evidenţiând puterea unei femei.

După ce ne-a mai oferit „Doar o clipă” de muzică live şi coregrafie, Andra a părăsit scena pentru câteva momente, nu înainte de a ne lăsa în compania unui mesaj vocal din partea sa:

„Pentru mine viaţa e o călătorie plină de neprevăzut. Am învăţat că indiferent de ce îţi aduce ziua de mâine, important e să nu-ţi pierzi bucuria. Bucuria de a trăi, bucuria de a simţi, bucuria de a cânta, bucuria de a dansa. Dansează, om frumos! Dansează atunci când iţi e greu. Dansează atunci când eşti singur! Dansează când te simţi fără speranţă! Dansează pentru o nouă zi! Dansează şi vei simţi fericirea în vis şi… aievea”

Fără alte introduceri, Andra a revenit pe scenă cu un mash-up format din două duete de dragoste, „Colţ de suflet” şi „Între noi nu mai e nimic”, din care au lipsit cele două voci masculine: Adi Cristescu şi Florin Ristei.

Andra în concert la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cosmin Ruşeanu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Totuşi, Andra nu a rămas mult timp singură pe scenă, aceasta invitând alături de ea „un compozitor foarte sensibil căruia viaţa i-a arătat că iubirea schimbă tot, dar şi că viaţa lasă semne frumoase”, Connect-R. Cei doi au încântat publicul cu melodia „Semne”, dar şi cu hitul verii 2012, „Eu vara nu dorm”. De asemenea, o compozitoare de succes, care s-a remarcat cu diverse hituri în ultimii ani, Irina Rimes a cântat alături de Andra piesele „Sunt puternică” şi „Visele”.

A urmat un moment solo de percuţie, în care Andra a părăsit din nou scena pentru a se îmbrăca cu un costum specific pentru momentele latino care aveau să urmeze. „Falava” a încălzit atmosfera şi a amintit tutoror că noi, românii, avem sânge latin în vine, iar apoi „Without You” şi „Yamasha” au păstrat ritmul dictat de Andra şi de un alt invitat special, Alex Velea.

Un alt mesaj vocal din partea artistei, o altă poveste, tristă de această dată, rezumată de Andra la finalul discursului printr-o singură frază: „Fără părinţi, un copil nu poate fi fericit”.

Andra în concert la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cosmin Ruşeanu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Concertul a continuat în aceeaşi notă emotivă cu un tribut muzical dedicat mai întâi celor 3 voci feminine din muzica noastră, care s-au stins prea devreme: Mălina Olinescu, Laura Stoica şi Mădălina Manole. Cu multă tristeţe şi emoţie, Andra a interpretat pe rând, câte o piesă din repertoriul fiecărei artiste: „Mi-e dor de tine”, „Vreau să am steaua mea” şi „Tu n-ai avut curaj”. Tributul s-a încheiat cu piesa „Oameni”, a lui Aurelian Andreescu, interpretată de Andra şi Aurelian Temişan.

După emoţia descarcată, Andra a decis să se lase din nou guvernată de sentimentul care i-a schimbat viaţa şi a rostit: „Binele învinge şi iubirea învinge”. Apoi o mare de lumini s-a format pe acordurile hitului „Iubirea schimbă tot”, interpretat acustic, iar pe finalul piesei, Andra a surprins publicul cu un moment muzical la tobe.

Andra şi Connect-R în concert la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cosmin Ruşeanu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Pe un ton energic şi pozitiv, solista ne-a confirmat încă o dată una din regulile sale de bază: „Niciodată să nu spui niciodată”, de data aceasta alături de Dan Bittman, care ne-a amintit că „Şi îngerii au demonii lor”. A urmat un moment plin de originalitate în compania unui taraf de excepţie, în frunte cu Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Împreună cu aceştia, Andra a reorechestrat pe ritmurile sale moderne piese care şi-au uitat demult originea, precum: „Bordeiaş, bordei, bordei” şi „Ionel, Ionelule”.

În ultima parte a spectacolului, Andra oferit trei momente de neuitat, fiecare cu un decor special: la piesa „Floare de nu mă uita” mai mulţi balerini au dansat în jurul artistei cu petale de culoare mov în mâini, la hitul „K la meteo” baletul a folosit mai multe umbreluţe ca accesorii, iar la melodia „Avioane de hârtie” echipa a lansat mai multe baloane în întreaga sală pentru a accentua ideea de zbor.

Andra în concert la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cosmin Ruşeanu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

„Dragilor, vă mulţumesc, că aţi venit. Am încercat să vă dau o parte din sufletul meu. Aceasta a fost Aievea”, au fost cuvintele care au încheiat primul concert din cele trei. Artista a avut un public pe măsură, care a aplaudat-o minute în şir, rechemându-o pe scenă pentru un moment de bis. Andra a revenit pentru a le da un ultim mesaj cadou tuturor fanilor prin muzica sa: „Dragostea rămâne”.

Cântăreaţa a revenit pe scena Sălii Palatului atât pe 24, cât şi pe 25 februarie, iar maratonul muzical a fost sold out. Pe lângă numeroşii invitaţi, Andra a cântat alături de trupa sa şi de cele 3 fete din backing vocals, dar şi împreună cu 10 violonişti, 5 suflători, un chitarist şi un percuţionist, care s-au alăturat echipei special pentru acest show. Totodată, muzicienii au fost însoţiţi pe scenă de mai mulţi dansatori şi acrobaţi care au uimit spectatorii cu performanţele lor.