Acest eveniment a avut loc in data de 25 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 23-25 februarie 2018, de la ora 20:00, Andra susţine seria celor 3 concerte „Aievea” la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial au fost anunţate doar două concerte, pentru zilele de 23 şi 24 februarie, dar la cererea publicului, Andra va mai susţine un concert şi pe 25 februarie.

După succesul concertului „Iubirea Schimbă tot”, exact aşa cum ne-a promis în interviu, Andra revine la Sala Palatului cu un nou concept care va depăşi toate aşteptările publicului. Noul său spectacol, „Aievea”, înseamnă voce, muzică, invitaţi şi emoţie la superlativ, o producţie extraordinară şi o experienţă de 5 stele pentru spectatori.

„Promit că «Aievea» să fie mai mult decât un concert, să fie o experienţă de neuitat. Veniţi cu cineva drag, împărtăşiţi «Aievea» cu cei iubiţi, ca şi mine. Eu voi fi acolo şi nu voi fi singură, ci cu prieteni şi oameni care mă susţin şi mă iubesc. Ne vedem la Sala Palatului! Abia aştept!”, a declarat artista.

Pentru 2017, Andra a prezentat un concert de suflet, despre toate iubirile sale, pe care le-a dezvăluit pe scenă, alături de nume mari din industria muzicală românească, printre care: Monica Anghel, Smiley, Pepe şi Cabron. Pentru 2018, artista vrea să îşi surprindă publicul cu o nouă latură a sa pe care o va dezvălui printr-un spectacol muzical de excepţie.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, având o carieră de peste 15 ani. Artista a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, care a fost inclus pe albumul său eponim din acelaşi an. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă nouă albume care s-au bucurat de un succes incredibil datorită mix-ului de genuri muzicale pe care l-a abordat. Primele sale materiale de studio se axează mai mult pe stilul R&B, iar cele mai recente albume prezintă un amestec între pop şi dance. De asemenea, Andra a lansat şi câteva materiale de muzică populară.

„Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti”, „Iubirea schimbă tot”, „Why” şi „La refren” se numără printre cele mai cunoscute hituri ale solistei, iar videoclipurile lansate însumează împreună sute de milioane de vizualizări pe YouTube. La acest capitol, Andra se poate mândri deja cu 3 hituri care au depăşit pragul de 100 de milioane de vizualizări: „Love Can Save It All”, „Without You” şi „Why”.

Bilete Andra – „Aievea” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Andra le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23, 24 şi 25 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ normal
Categoria VIP 249 lei bilete
Categoria I 199 lei bilete
Categoria II 149 lei bilete
Categoria III 99 lei bilete
Categoria IV 69 lei bilete

Concertele Andra – „Aievea” la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Andra Records.