„Legendar” este cuvântul care descrie cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, pe 6 august 2016. Armin van Buuren, W&W, Pendulum DJ Set, Sasha, Kristian Nairn (Hodor) au mixat pentru fanii prezenţi la festival. Iar Kwabs, Nneka, Foreign Beggars, Grasu XXL, Alexandrina şi mulţi alţii au susţinut concerte live. Fanii au dovedit din nou că nimic nu-i poate opri să danseze şi să se simtă bine alături de artiştii lor favoriţi, chiar şi până la răsăritul soarelui.

Citeşte şi:
Poveştile au prins viaţă în prima zi de UNTOLD 2016
O nouă filă de poveste, în cea de-a doua zi de UNTOLD 2016

În cea de-a treia zi de festival, UNTOLD Arena a fost deschisă de Marwan, iar, mai apoi, fanii s-au putut bucura de muzica celor de la GOLAN. A urmat Y’akoto şi, odată cu apariţia pe scenă a lui Nneka, fanii au început să se adune într-un număr tot mai mare, pe Cluj Arena.

Kwabs, concert în a treia seară de UNTOLD 2016 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Kwabs, concert în a treia seară de UNTOLD 2016 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

Kwabs a fost ultimul care a cântat live pe scena principală, după care a fost instalat pupitrul unde aveau să mixeze DJ-ii serii. Primii au fost germanii de la Twoloud, cei care au compus şi imnul din acest an al festivalului, „My Remedy”. Cei doi au fost primiţi de public cu aplauze, iar show-ul lor a fost animat de efecte vizuale, flăcări şi CO2.

W&W au pregătit atmosfera pentru Armin van Buuren - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
W&W au pregătit atmosfera pentru Armin van Buuren – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

W&W au venit ca o încălzire pentru headlinerul celei de-a treia seri. Atmosfera a fost întreținută nu numai de DJ-i, dar şi de uralele publicului, de laserele care s-au plimbat peste mulţime şi de focurile de artificii. Pe acordurile piesei „Hello” (Adele), cei doi au îndemnat publicul să ridice telefoanele, iar Cluj Arena a prins suflet cu toate luminiţele aprinse.

Armin van Buuren a petrecut alături de fani până la răsărit

„Bună seara, Cluj! Who’s ready for some serious uplifting?” („Bună seara, Cluj! Cine este pregătit pentru o experienţă muzicală cu adevărat înălţătoare?”) au fost cuvintele pe care le-a rostit Armin van Buuren când a urcat pe scenă, pentru un show trance, însoţit de flăcări, artificii, CO2 şi multe confetti.

Armin van Buuren la UNTOLD Festival 2016 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Armin van Buuren la UNTOLD Festival 2016 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

Înainte de începerea show-ului, pe stadion s-a atins numărul maxim admis de persoane, aşa că agenţii de securitate nu au mai permis accesul pentru o perioadă de timp. Chiar dacă a întârziat, cu siguranţă asta nu a fost nicio problemă pentru fani lui Armin, care l-au primit şi în acest an la UNTOLD cu braţele ridicate şi cu mult zgomot.

Armin van Buuren a urcat pe scenă îmbrăcat într-un tricou negru, pe care avea imprimată litera „A”, iar ulterior l-a schimbat cu unul UNTOLD – UNITED, personalizat cu numele său, din ediţia dedicată naţionalei României de fotbal.

Armin van Buuren la UNTOLD Festival 2016 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Armin van Buuren la UNTOLD Festival 2016 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

Atât artistul, cât şi mulţimea îşi doreau ca petrecerea să nu se mai termine. „If you wanna stay in trance with me, rise your hands! If you wanna stay in trance make some noise!” („Dacă vrei să stai în «trance» cu mine, ridică mâinile! Dacă vrei să stai în «trance», fă gălăgie!”) le-a spus Armin fanilor, folosind cuvântul „trance” cu dublu sens. Pe de-o parte, referindu-se la genul muzical pe care îl promovează, iar, pe de altă parte, la starea de transă.

Fanii l-au ascultat pe DJ şi au petrecut alături de preferatul lor până la ora 7 dimineaţa, cu mult peste ora la care show-ul trebuia să se termine.

Petrecerea a continuat şi la restul scenelor

Alchemy stage, scena de lângă Sala Polivalentă, a găzduit în ziua a treia artişti ca Are You Anywhere, Arme, Madze, Raku, Mr. Woodnote, Lil Rhys, Grasu XXL, Foreign Beggars şi Pendulum DJ Set. Pe Galaxy Stage au urcat, începând cu ora 23:00, Satoshi Tommie, Sasha, Guy J şi Damian Lazarus.

Grasu XXL la UNTOLD Festival 2016 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Grasu XXL la UNTOLD Festival 2016 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

Începând cu ora 12:00, pe Forrest Stage au concertat Rapala, Baba Dochia, Danaga, Soul Clap Budapest, Jazzy Bit, Alexandrina, Latram, Alin Saranankara şi Mano. La Daydreaming Stage, fanii s-au putut bucura de Loewenthal, Jacob Groening, Parra For Cuva & Senoy, Lum, Nu, Num, Yokoo şi Akos.

La Stormkeep stage, fanii s-au întâlnit cu Digitalove, Major Deep, Moshu, Alex Tripon, Mihai V, Dr Kucho!, Kristian Nairn, Manuel Riva, Just D’Light, Dan Medesan şi Alex Rise. Pe Ballroom Stage au fost Audio State şi Just D’Light, iar scena din Piaţa Unirii i-a găzduit pe Les Elephants Bizarres, byron şi Robin and the Backstabbers.

Publicul de la UNTOLD Festival 2016 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Publicul de la UNTOLD Festival 2016 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a treia zi de festival!

Aşteptările sunt mari pentru ultima zi de festival, unde pe UNTOLD Arena, dar şi celelalte scene vor perfoma Afrojack, Martin Garrix, Parov Stelar, Labirint, Lost Frequencies şi mulţi alţii.

Recenzie de Andreea Pîrghie