Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, iubitorii dansului irlandez au avut motiv de bucurie. Show-ul Michael Flatley’s Lord of the Dance a revenit la Bucureşti, uimind din nou publicul, de la mic la mare, cu povestea sa captivantă.

Vezi galeria foto Lord of the Dance la Bucureşti!

Michael Flatley’s Lord of the Dance se află pentru prima oară în turneu naţional în România, primul spectacol având loc în Bucureşti. Cererea mare de bilete a făcut ca şi anul acesta elevii lui Michael Flatley să susţină două reprezentaţii în Capitală, la ora 16:00 şi la ora 20:00. Peste 8.000 de persoane s-au bucurat astfel de prestaţiile impecabile ale Troupe 2 a companiei de dans irlandeze.

Michael Flatley’s Lord of the Dance, această magică aventură ce îmbină imaginea şi sunetul, i-a purtat pe cei prezenţi la Sala Palatului într-o lume mistică. Creatorul spectacolului este dansatorul şi coregraful Michael Flatley, „cel mai rapid dansator de step”, cu performanţa de 35 de paşi de step pe secundă. El nu numai că a conceput, scris şi produs spectacolul, dar a fost responsabil și pentru coregrafia spectaculoasă, pentru costumele dansatorilor care, împreună cu muzica fascinantă, luminile cu efecte pirotehnice şi imaginile de fundal au transpus audienţa într-o atmosferă de basm.

Ca şi anul trecut, spectacolul s-a desfăşurat în două acte. Anul acesta publicul român a avut parte însă de o variantă modificată a show-ului faimoasei companii de dans. Spectacolul ce s-a desfăşurat la Sala Palatului a avut parte de costume noi şi o componentă senzuală mult mai accentuată decât anul trecut, însă nucleul poveştii a rămas acelaşi. Personajele: The Lord Of The Dance, Saoirse, The Irish Collen, Don Dorcha, The Dark Lord Morrighan, The Temptress, The Little Spirit, The Goddess, The Clan of the Celts, the Warlords, The Warriors, The Girls of Irela au demonstrat încă o dată că binele învinge mereu răul, bucurându-se de aplauzele frenetice ale audienţei.

Încă de la primul show Lord of the Dance, Michael Flatley a uimit publicul cu poveşti captivante, tema rămânând mereu aceeaşi, şi anume lupta dintre bine şi rău. Mii de oameni au fost prezenţi sâmbătă, la Sala Palatului, la cel mai grandios show din istoria divertismentului, supranumit „o minune a lumii moderne”.

Turneul Michael Flatley’s Lord of the Dance în România este organizat de Project Events şi va continua cu reprezentaţii la Iaşi, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş.

Află mai multe detalii despre turneul Lord of the Dance în România!

Galerie foto Lord of the Dance 2011

Vezi mai multe poze de la Lord of the Dance de la Bucureşti!

Foto: Maria Diana Damalan