Membrii trupei Hi-Q au concertat ieri, 21 martie 2012, în Garajul Europa FM. Trupa şi-a încântat fanii cu piesele ce i-au menţinut pe primele poziţii în topurile muzicale de-a lungul celor 16 ani de carieră, în cadrul unui recital de 90 de minute, din care 60 transmise live pe radio şi la Music Channel.

Pe 25 octombrie 2010, Dana Nălbaru îşi anunţa în Europa Express revenirea în trupa ce a consacrat-o, Hi-Q devenind trupa care a dat starul concertelor din studiourile Europa FM. Pe 21 martie 2012, Dana, Mihai şi Florin au revenit la Europa FM pentru un concert „ca la începuturi”, prezentat de George Zafiu.

Vizibil emoţionaţi, cei trei au cântat, au dansat şi au povestit despre începuturile trupei. Hi-Q este una dintre puţinele trupe de pe scena muzicală românească care a reuşit în permanenţă să se reinventeze, dar în acelaşi timp să îşi păstreze şi elementul acela de originalitate ce îi diferenţiază. Poate şi acesta este unul dintre motivele pentru care Hi-Q a reuşit să fie una dintre puţinele trupe din valul pop-dance al anilor ’90 care a reuşit să se menţină în atenţia publicului prin compoziţiile muzicale şi prestaţiile live.

Din setlistul concertului din Garajul Europa FM nu puteau lipsi piese ca „Un minut„, „Poveste fără nume„, „Tu eşti dragostea mea” sau „Solo„, cel mai recent single al trupei. Cei care au avut ocazia să fie invitaţi în garaj, au avut parte un concert plin de energie, veselie şi optimism, aşa cum Hi-Q şi-a obişnuit fanii de-a lungul timpului.

Cum era de aşteptat fanii au luat-o „Razna” spre finalul recitalui pe piese ca „Dă muzica mai tare„, „Aşa-s prietenii” sau „Gaşca mea„. Pentru că fanii au continuat să scandeze numele trupei şi după ce se ieşise din direct, gaşca veselă nu şi-a lăsat fanii din garaj să aştepte şi le-a mai oferit câteva piese. „Totul va fi bine„, „Trăieşte„, „Prea departe„, „Cât te iubeam” şi o surpriză. În premieră trupa a mai cântat încă o piesă de pe cel mai recent album Hi-Q, „Când zâmbeşti„. Piesa se numeşte „Loto„, iar publicul a primit-o cu aplauze.

Cel mai nou material discografic Hi-Q, pe care echipa iConcert.ro a avut şansa să îl asculte în toamna anului trecut, va fi lansat pe 5 aprilie 2012 şi se diferenţiază de precedentele albume ale trupei.

Află mai multe detalii despre noul album HI-Q!