- Concerte - iConcert.ro

Home » Garajul Europa FM

Garajul Europa FM

Bucureşti, Str. Horia Măcelariu nr. 36-38
Informaţii: 0372 069 500

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Garajul Europa FM

Bere Gratis sărbătoreşte 15 ani de carieră printr-un turneu naţional

An de an, 20 septembrie este o dată specială pentru trupa Bere Gratis, data la care îşi celebrează primii paşi muzicali. Însă anul acesta ziua de 20 septembrie a fost una cu totul şi cu totul aparte, fiind cea de-a 15-a aniversare a trupei. Evenimentul a fost ocazia perfectă pentru ca Bere... 

Concert VH2 în Garajul Europa FM pe 18 septembrie 2013

Trupa VH2 va concerta miercuri, 18 septembrie 2013, de la ora 19:30 în Garajul Europa FM, după ce, acum după săptămâni, trupa VUNK a deschis noul sezon de concerte în Garaj.  

VUNK deschide cu cântec Garajul Europa FM pe 4 septembrie 2013

Miercuri, 4 septembrie 2013, cel mai muzical garaj din România îşi va redeschide porţile cu un concert VUNK, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de la noi din ţară. Ca de fiecare dată, George Zafiu va juca rolul de gazdă primitoare în Garajul Europa FM.  

Zdob şi Zdub vor concerta săptămâna aceasta în Garajul Europa FM

Zdob şi Zdub vor concerta pentru prima dată în celebrul Garaj Europa FM pe 19 iunie 2013, show-ul începând cu ora 19:30. Cei şase artişti vor interpreta atât piese de pe noul lor album, „Basta Mafia”, cât şi alte hituri ale formaţiei.   

Cargo îşi lansează noul videoclip în Garajul Europa FM pe 15 mai

Trupa Cargo va susţine un concert în Garajul Europa FM pe 15 mai 2013, de la ora 19:30. În cadrul show-ului, aceştia vor lansa şi videoclipul piesei „Nu mă lăsa să-mi fie dor„, o baladă emoţionantă de dragoste, parte din lucrarea „A cincea dimensiune„. Spre deosebire... 

Holograf revine în Garajul Europa FM pe 17 aprilie

Dan Bittman revine alături de trupa Holograf în celebrul Garaj Europa FM, pentru un nou concert prezentat de George Zafiu, pe 17 aprilie 2013, de la ora 19:30.  

Trupa Proconsul va concerta în Garajul Europa FM pe 3 aprilie

Trupa Proconsul va susţine un concert pe data de 3 aprilie 2013 în Garajul Europa FM, începând cu orele 19:30. Show-ul va fi prezentat de George Zafiu şi este al treilea din acest sezon al emisiunii, în care au mai fost prezente trupele Vama şi Bosquito.  

Bosquito revine în Garajul Europa FM pe 20 martie

După câteva concerte în ţară, Bosquito se întoarce în Garajul celor de la Europa FM miercuri, 20 martie 2013, de la ora 19:30, într-o reprezentaţie proaspătă, de primăvară. Bosquito va fi a doua trupă ce va concerta în noul sezon al sesiunilor live din Garajul Europa FM, după Vama.  

Vama va concerta de Ziua Femeii în Garajul Europa FM

Garajul Europa FM îşi va redeschide porţile pentru iubitorii muzicii live, iar primul nume anunţat care va călca pragul radioului este trupa Vama. Pe 6 martie 2013, începând cu ora 19:30, Tudor Chirilă şi colegii săi de trupă vor încânta cu melodiile lor toate doamnele şi domnişoarele... 

Monica Anghel va concerta săptâmâna aceasta în Garajul Europa FM

Monica Anghel revine în Garajul Europa FM pe 5 decembrie 2012, de la ora 19:30. Alături de Monica în muzicalul garaj vor concerta şi câştigătoarele concursului „Cântă cu Monica”, întregul eveniment va fi transmis în direct pe 1 Music Channel şi pagina de Facebook Radio Europa...