Trupa Proconsul va susţine un concert pe data de 3 aprilie 2013 în Garajul Europa FM, începând cu orele 19:30. Show-ul va fi prezentat de George Zafiu şi este al treilea din acest sezon al emisiunii, în care au mai fost prezente trupele Vama şi Bosquito.

Formaţia, înfiinţată în anul 1999, este prima trupă care a cucerit trofeul Cerbul de Aur, are până în prezent nouă materiale discografice lansate, iar albumul “Mi-ai luat inima” din anul 2002, a devenit disc de aur cu peste cele 50.000 de unităţi vândute.

Concertul pe care îl vor susţine în Garajul Europa FM, va conţine câteva dintre cele mai iubite şi apreciate piese ale trupei: „Cerul”, „De la ruşi”, „Zbor”, „Mi-ai luat inima”, precum şi melodii de pe cel mai recent album al trupei, „No matter what!”.

Formaţia a cunoscut o serie de schimbări în componenţă, iar astăzi Proconsul înseamnă: Dragoş Dincă – chitară şi voce,Valentin Petricenco – tobe, Bogdan Marin( Bodo) – voce, Robert Anghelescu – clape şi voce, Robert Ursache – chitară bas, Liuben Gordievski – clape, formulă în care vor susţine mai multe concerte în luna aprilie în ţară şi în Bucureşti.

Concertul din Garajul Europa FM va putea fi ascultat live pe frecvenţa Europa FM sau poate fi urmărit pe pagina de Facebook a radioului, dar şi pe postul de muzică Music Channel. Accesul în Garajul Europa FM se va face pe bază de invitaţie. Invitaţiile vor putea fi câştigate în cadrul competiţiilor organizate în cadrul emisiunilor radio, dar şi pe Facebook.