Trupa VH2 va concerta miercuri, 18 septembrie 2013, de la ora 19:30 în Garajul Europa FM, după ce, acum după săptămâni, trupa VUNK a deschis noul sezon de concerte în Garaj.

VH2 face carieră pe scenă din 2002, când lui Gabriel Cotabiţă (voce) şi lui Mihai Pocorschi (chitară, voce), care au cântat împreună în trupa Holograf, le-a venit ideea, într-o emisiune televizată, să se relanseze printr-o noua formaţie muzicală. Gabriel Cotabiţă era bine cunoscut publicului pentru cariera solo de succes, iar Mihai Pocorschi era cunoscut publicului şi în calitate de compozitor al multor cântăreţi.

La concertul din Garaj se va auzi şi piesa „Fiecare zi fără tine”, care a ridicat trupa condusă de Gabi Cotabiţă printre cele mai apreciate grupuri pop-rock din ţară. Prima lor piesa, „Trecea vremea”, a fost, de altfel, difuzată prima oară la Europa FM. Acum, la 11 ani de la lansare, aceeaşi piesă se va auzi din cel mai muzical garaj din România.

Accesul în Garaj se face pe baza invitaţiilor oferite de Europa FM în cadrul unor concursuri la radio şi pe pagina de Facebook. Concertul este transmis în direct pe pagina de Facebook Europa FM şi pe radio.