Sâmbătă, 5 mai 2012, Atelierul de Producţie din Bucureşti şi-a deschis porţile pentru un show a cărei gazdă a fost nimeni altul decât DJ Jazzy Jeff. Evenimentul marca The Fresh a adunat în clubul bucureştean o mulţime de fani nerăbdători să îl vadă live pe cel ce alături de Will Smith a câştigat primul Grammy la categoria Hip Hop.

De warm-up s-au ocupat DJ Sauce şi Vlad Dobrescu, care mai bine de două ore au încântat publicut în cel mai frumos mod posibil, cu mix-uri de muzică hip-hop, R&B şi funk.

O legendă a hip hop-ului pe scena bucureşteană

Jeffrey Allen Townes, cunoscut şi ca Jazz, şi-a început numărul de magie la platane destul de târziu, în jurul orei 2 dimineaţa, dar pentru toţi cei prezenţi aşteptarea a meritat. Acesta nu a venit singur, el fiind însoţit de Skillz, un MC foarte talentat care a ştiut să ţină publicul conectat la muzică maestrului Jazz.

A fost un show pentru cunoscători, dat fiind faptul că Jazzy a jonglat cu melodii care au făcut istorie. Artistul este cu siguranţă un adept al spectacolului pentru că pe lângă mix-urile incredibile, a oferit o lecţie de turntableism cum foarte rar publicul din România a avut ocazia să vadă, să asculte şi să simtă. Spectatorii au avut parte de o călătorie prin istoria de referinţă a hip hop-ului. Cu siguranţă cei prezenţi sâmbătă la Atelierul de Producţie au plecat fredonând una din piesele pe care Jazz le-a rulat pe parcursul show-ului.

Dar cum petrecerea nu se putea încheia decât aproape de răsărit, după set-ul lui Jazzy pe scenă au urcat Deeproots & Kapnobatai.

Galerie foto DJ Jazzy Jeff  în Atelierul de Producţie

Foto: Roxana Maria Berbec