Acest eveniment a avut loc in data de 5 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 mai 2012, de la 22:30, The Fresh prezintă DJ Jazzy Jeff & Skillz la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Seara va fi completată de artiştii autohotoni: Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Kapnobatai, Deeproots.

DJ Jazzy Jeff este recunoscut drept inventatorul „transformer” – scratch-ului, chiar dacă unii onorează cu acest titlu pe Cash Money şi îl recunoaşte pe Jeff doar ca pe primul care a înregistrat într-un studio cu această tehnică.

Împreună cu Will Smith (The Fresh Prince) a fondat în1985 proiectul DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Primul mare succes alături de Will Smith s-a produs cu discul „Rock the House” (1987). În 1988 vânzările au atins meritele discului de aur. Au scos apoi în 1988, „He’s the DJ, I’m the Rapper”, urmat de „And in this Corner…” în 1990.

Pentru „The Fresh Prince Of Bel-Air” Jeff s-a ocupat cu scrierea şi producerea theme song-ului serialului, totul fiind urmat de lansarea materialului „Homebase” în 1991. Will a urmat cariera de actor la Hollywood, iar în 1993 a fost lansat ultimul album al grupului, „Code Red”.

Jazzy Jeff s-a reunit cu Will Smith din nou în 1997 pentru a produce trei cântece pe primul disc solo al faimosului actor, numit „Big Willie Style”. Jeff a fost producător executiv pentru cel de-al doilea album lansat de Smith – „Willenium”, multiplatinat în 1999. În vara lui 2000, Jill Scott l-a luat ca producător executiv pe Jazzy Jeff pentru albumul de debut. Artistul s-a ales atunci cu nu mai puţin de trei nominalizări la Grammy şi aprecieri de la criticii de specialitate.

http://www.youtube.com/watch?v=skAQDLaWXvw

În 2008, Jeff a apărut pentru un live perfomance alături de Will Smith la premiera filmului acestuia „Hancock”. În 2009, a lansat mixtape-ul „He’s the King… I’m the DJ” în memoria lui Michael Jackson. Recent munceşte alături de tânăra Mac Miller la un mixtape numit „92 Til Infinity”, EP-ul este aşteptat în această vară.

Line up DJ Jazzy Jeff & Skillz

DJ Jazzy Jeff
Skillz
Vlad Dobrescu
DJ Sauce
Deeproots
Kapnobatai

Bilete DJ Jazzy Jeff

Biletele în avans se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro astfel:

25 lei, până pe 18 aprilie – 100 de bilete
35 lei, până pe 02 mai – 300 de bilete

Cumpara bilet

La locaţie, în seara evenimentului preţul biletului va fi de 50 lei, numărul biletelor fiind, de asemenea, limitat.