Multă iubire, zâmbete şi îmbrăţişări, aceasta a fost atmosfera la concertul de Ziua Îndragostiţilor marca Direcţia 5. Mii de persoane de toate vârstele s-au adunat joi, 14 februarie 2013, la Cinema Patria din Bucureşti, pentru a celebra dragostea alături de formaţia de suflet a muzicii româneşti. Timp de două ore, iubirea parcă plutea în aer, iar piesele trupei nu au făcut altceva decât să îi apropie pe îndrăgostiţii prezenţi la concert.

O poveste de dragoste consumată alături de Direcţia 5

Cu o întârziere de câteva minute, numai bună pentru ca toţi cei prezenţi să se aşeze pe locurile lor, apariţia formaţiei a stârnit ropote de aplauze şi urale din partea fanilor nerăbdători. Marian Ionescu (clape/chitară), Nicu Dalaman (chitară), Marius Keseri (tobe), Carmin Ionescu (chitară), Dan Încrăsnatu (percuţie) şi Cristi Enache (voce) au avut grijă ca întreagă seară să fie una captivantă şi, în acelaşi timp, emoţionantă.

Cristi Enache
Cristi Enache
Nicu Dalaman
Nicu Dalaman

Vezi întreaga galerie foto a concertului Direcţia 5!

Au început concertul cum nu se putea mai frumos, cu o piesă de suflet „Eşti îngerul meu„. Mai apoi, publicul a fredonat, la îndemnul formaţiei, câteva versuri ale melodiei „Îţi mulţumesc!„. Au continuat cu piesele „Cineva„, „Hoinar” şi „Primul meu sărut„, al cărei versuri a stârnit nostalgia celor prezenţi.

Baieţii de la Direcţia 5 s-au întrebat apoi „De unde vine…dorinţa de a fi cu tine„, iar „Nu vom afla vreodată”, „Amintiri plăcute”, „E inima mea topită de-a ta”, „Dacă-i ştii”, „Eşti stilul meu”, „Îmi amintesc ziua ta„, au fost melodiile cu care au continuat.

Direcţia 5 alături de fani la Valentine’s Love Story – vezi galeria foto

Atmosfera a devenit explozivă la piese ca: „Ce mai faci„, „O fată ca ea„, cele mai noi compoziţii ale artiştilor. De la început şi până la finalul concertului, fanii au cântat vers cu vers alături de îndrăgita formaţie şi i-au acompaniat cu aplauze puternice.

Valentine’s Day în stilul Direcţia 5

După o pauză scurtă, trupa a revenit în forţă pe scenă, ultimele piese cântate au fost însoţite de aplauzele neîncetate ale fanilor. Seara s-a încheiat cu „Vreau un loc„, „Am nevoie de tine”, „Ce mai faci”.

„N-am ambiţii, decât fericirea” – vezi galeria foto

Energie, veselie şi bună dispoziţie, acestea sunt cuvinte care caracterizează seara de Valentine’s Day sarbătorită cu muzica celor de la Direcţia 5. Atmosfera a fost specială, potrivită pentru o zi atât de importantă pentru cei atinşi de Cupidon.

Concertul de la Bucureşti face parte din seria de concerte a turneului „Love Story”. Direcţia 5 va susţine în perioada următoare concerte în alte cinci oraşe ale ţării. Vor concerta pe 27 februarie 2013 la Bacău, prima zi de primăvară îi prinde la Cluj-Napoca, pe 2 martie vor fi la Oradea, pe 3 martie la Timişoara, iar pe 4 martie vor merge să-şi încânte fanii de la Deva.

Află mai multe detalii despre turneul Direcţia 5!