Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 14 februarie 2013, începând cu ora 20:00, Direcţia 5 sărbătoreşte Valentine’s Day printr-un concert special la Cinema Patria din Bucureşti. Acesta este cel de-al doilea concert din seria evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor pe care trupa îl susţine în Bucureşti anul acesta, primul va avea loc pe 11 februarie 2013 la Teatrul Naţional.

Câştigă invitaţii la concertul Direcţia 5!

Direcţia 5 este una dintre cele mai cunoscute trupe din România şi şi-a început activitatea în 1991. Printre cele mai cunoscute melodii se numără: „O fată ca ea„, „Dacă ai şti„, „Am nevoie de tine„, „Îţi mulţumesc” sau „Eşti îngerul meu„.

De-a lungul celor 22 de ani de cariera, au lansat 26 de albume şi 2 DVD-uri, cel mai recent album fiind „Electric Love Story„. Album ce a fost lansat pe 10 octombrie 2012 şi cuprinde 12 piese, primul single fiind „O fată ca ea”. Concertul de promovare al albumului a avut loc pe 30 octombrie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti, în faţa a peste 4000 de fani.

Vezi cum a fost la ultimul concert Direcţia 5 de la Sala Palatului!

În perioada următoare, trupa Direcţia 5 va susţine un turneu naţional care va promova noul album. Află mai multe detalii despre turneul Direcţia 5!

Bilete Direcţia 5 – Cinema Patria

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de Valentine’s Day de la Cinema Patria din Bucureşti sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în format fizic de la Cinema Patria, standurile Biletoo (Magazinul Unirea, Librăria Eminescu) şi Hard Rock Cafe. Preţurile acestora diferă în funcţie de distanţa faţă de scenă şi modalitatea de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ online Preţ format fizic
Balcon 90 lei 100 lei
VIP 140 lei 150 lei
Premium (în faţa scenei) 190 lei 200 lei

Plata pentru biletele achiziţionate de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 021 209 56 72 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri)