Acest eveniment a avut loc in data de 11 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 11 februarie 2013, începând cu ora 20:00, Direcţia 5 sărbătoreşte Valentine’s Day printr-un concert special la Teatrul Naţional din Bucureşti. Trei zile mai târziu trupa va susţine un al doilea concert dedicat Zilei Îndrăgostiţilor la Cinema Patria.

Câştigă invitaţii la concertul Direcţia 5!

Direcţia 5, cu o cariera de mai bine de 21 de ani, a reuşit să câştige simpatia şi respectul ascultătorilor de muzică de pop-rock din România, atât datorită celor 25 de materiale discografice lansate, cât dedicaţiei şi pasiunii pentru muzică, pe care membrii trupei au arătat-o de fiecare dată pe scena muzicală românească.

Deşi de-a lungul anilor componenţa trupei a suferit numeroase schimbări şi au avut colaborări cu artişti precum Loredana Groza, alături de care au editat şi lansat 4 albume, astăzi Nicu Dalaman, Cristi Enache, Marian Ionescu şi Marius Keseri au reuşit să păstreze viu şi original mesajul Direcţia 5 care s-a materializat în piese precum „Superstar„, „Eşti îngerul meu„, „Dacă ai şti„, „Am nevoie de tine” sau „Ȋţi mulţumesc„.

Vezi cum a fost la ultimul concert Direcţia 5 de la Sala Palatului!

Concertul ce va avea loc la Teatrul Naţional şi va fi primul din Bucureşti, al doilea având loc la Cinema Patria, pe 14 februarie. Ambele concerte duc mai departe tradiţia trupei de a-şi încânta fanii, dar în special îndrăgostiţii, cu concerte live speciale, susţinute în perioada Zilei Ȋndrăgostiţilor.

Bilete Direcţia 5 – Cinema Patria

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de Valentine’s Day de la Teatul Naţional din Bucureşti sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în format fizic de la Teatrul Naţional şi Hard Rock Cafe. Preţurile acestora diferă în funcţie de distanţa faţă de scenă şi modalitatea de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ online Preţ format fizic
Balcon şi zonele B şi C 90 lei 100 lei
VIP şi Loje 140 lei 150 lei
Premium (în faţa scenei) 190 lei 200 lei

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 021 209 56 72 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri)