A doua petrecere din seria Deck Sounds a avut-o cap de afiş pe artista de origine britanică Delilah, cunoscută pentru colaborarea sa cu duo-ul Chase & Status, dar şi pentru single-urile de primul său album: „Breathe”, „Inside My Love” şi „Shades of Grey”.

Spre deosebire de prima petrecere plină de energie Deck Sounds, cu Elliphant, fanii Delilah au avut ocazia să petreacă o seară liniştită pe ritmuri acustice de chitară. acompaniate de o voce cu adevărat inconfundabilă.

Adnana Sun şi Lucia au încălzit atmosfera pentru Delilah

Evenimentul de la Atelierul de Producţie a mers conform planului, întârzierile fiind aproape neobservate. În timp ce clubul se umplea de fani nerăbdători să o asculte pe Delilah, Adnana Sun, parte din grupul „Groove On” a reuşit să aducă starea de petrecere la Atelierul de Producţie. Abordând stiluri oarecum apropiate de cele ale artistei Delilah, publicul a primit cu drag sunetele venite dinspre pupitrul tinerei DJ.

Lucia a deschis concertul Delilah de la Bucureşti - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Lucia a deschis concertul Delilah de la Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

Chiar dacă seara nu începuse foarte promiţător pentru ea, organizatorii anunţând posibilitatea unei mici întârzieri cauzată de o oprire în trafic de către poliţie, la ora 22:20 păşea timid pe scenă al doilea nume din programul serii, Lucia. Artista bucureşteană în vârstă de aproape 20 de ani şi-a început cariera în urmă cu doar doi ani de zile când piesa „Silence” a devenit rapid un hit.

Vizibil emoţionată, Lucia a preferat să facă ce ştie mai bine, să cânte, comunicare cu publicul fiind redusă la mici introduceri la câteva din piesele serii. Setlist-ul Luciei  a cuprins cele mai cunoscute melodii ale sale, „Silence” şi „Me Over You”, dar şi cel mai nou single al său, „Make Up Song”.

Delilah: o prezenţă magnetică pe scena Atelierului de Producţie

Puţin după miezul nopţii o prezenţă caldă şi-a făcut apariţia pe scenă: Delilah a urcat pe scena Atelierului de Producţie salutându-şi fanii şi cântând melodia „Never Be Another”. Probabil singurul punct negativ al serii a fost faptul că Delilah nu a fost acompaniată de trupa sa, ci doar de un chitarist despre care artista a spus că a învăţat melodiile cu doar câteva zile înainte.

Deşi au mai existat câteva acorduri stângace, vocea artistei acompaniată doar de o chitară acustică a făcut din eveniment unul intim şi şi relaxat. Surprinzător de comunicativă, Delilah a reuşit să aibă o conexiune foarte bună cu fanii săi, ba chiar aceştia au fost destul de înţelegători cu ea când a cerut să nu se fumeze în faţa scenei.

Delilah a oferit un show special la Bucureşti - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Delilah a oferit un show special la Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

A doua melodie a artistei britanice a fost „Inside My Love”, un single de pe albumul său de pe debut. Printre melodiile care s-au dovedit a fi mai reuşite în varianta acustică, „Inside My Love” a demonstrat puterea unei voci ce a umplut un club întreg de energie. La terminarea acesteia a urmat una dintre cele mai îndrăgite melodii ale serii, „Shades Of Grey”.

Unul dintre cele mai intime momente ale serii a venit pe melodia „Breathe”, când Delilah a preferat să cânte cu luminile stinse, rugându-şi fanii să fie atenţie doar la cuvintele cântate. Seara a continuat în acelaşi stil intim şi prietenos cu melodia „Love You So”, hit-ul ce a lansat-o, „Time”, şi, pe final, piesa „Go”.

Un show acustic special marca Delilah la Bucureşti - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Un show acustic special marca Delilah la Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

După o aşteptare destul de lungă în care fanilor nu le venea să creadă că seara luase final atât de repede şi încă îi strigau numele artistei, Delilah a revenit pe scenă. Deşi, aparent, concertul trebuia să se termine după melodia „Gone”, Delilah a apelat la fanii săi să îi sugereze ce să cânte.

După o scurtă încercare de cover după melodia „Limit To Your Love”, a lui James Blake, artist al căruia ne-a declarat că este fan, publicul a hotărât reluarea „Shades Of Grey”. Fiind neobişnuit să termine un concert cu o melodie lentă, Delilah a preferat să mărească tempo-ul şi să îşi lase fanii plini de energie.

Printre cuvintele de la revedere, Delilah le-a mulţumit fanilor pentru acest concert intim şi le-a promis că o să revină cu trupa sa.