Acest eveniment a avut loc in data de 21 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 martie 2014, de la ora 22:00, Delilah va susţine un concert la Atelierul de Producţie din Bucureşti, în cadrul celui de-al doilea eveniment Deck Sounds.

Evenimentul va fi deschis de Adnana Sun, care va face warm-up, urmat de concertul Luciei, de la 23:15. Delilah va urca pe scenă chiar la miezul nopţii.

INTERVIU: Delilah – „Iubesc muzica, mă face fericită şi sunt entuziasmată să o scriu”

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Delilah

Completează formularul de mai jos până joi, 20 martie 2014, ora 14:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătoarea este Florina Alexandra Oprea. Felicitări!


Delilah (Paloma Ayana Stoecker) este cunoscută atât pentru colaborararea cu Chase & Status cât şi pentru piesele solo ce au fost remixate de mulţi DJ de top precum: Redlight, Joe Goddard (Hot Chip), Emalkay sau SpectraSoul.

Delilah a fost portretizata ca fiind legatura lipsă dintre Sade şi The xx, în timp ce stilul ei nonconformist şi fresh este descris ca un mix sofisticat de R&B atmosferic, trip-hop şi electronic pop, printre influenţele muzicale regăsite în creaţiile sale numărându-se Buena Vista Social Club, Portishead, Ella Fitzgerald, Nine Inch Nails,Chaka Khan, Aaliyah şi Alanis Morissette.

Concertul va fi deschis de Lucia, care, la doar 19 ani ani este una dintre cele mai fresh prezenţe pe scena autohtonă a muzicii live, vocea sa reuşind să-i asigure încă de la primul sau single statul de revelaţia a noului val de muzicieni. Artista a reuşit să se remarce cu piesa „Silence”, un cover după piesa trupei The MOOod, pe care l-a postat pe pagina de Facebook. Videoclipul piesei a reuşit să depăşească 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Adnana Sun a crescut alături de mişcarea drum and bass din Timişoara şi Deva. Marile festivaluri de muzică electronică din zonă au avut o foarte mare influenţă asupra gusturilor sale muzicale şi, ulterior, asupra set-urilor sale.

Bilete concert Delilah la Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Delilah îl va susţine la Atelierul de Producţie din Bucureşti costă 50 de lei în pre-sale şi 60 de lei, în seara evenimentului, la intrare.

Biletele în avans pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan nr. 9), Beros Van Schaik (Str. Covacinnr. 19) şi Laboratorul de Cocktailuri (Str. Stavropoleos nr. 8).