Bad Boys Blue și Alphaville au reînviat atmosfera anilor ’80. Prima ediție „Back to the 80s!” a avut loc duminică seara, 28 Martie, la Sala Palatului din Capitală.

Bad Boys Blue și Alphaville au ridicat în picioare aproape 4000 de spectatori dornici să retrăiască emoțiile amintirilor din anii  ’80, pe ritmurile hiturilor celor două trupe legendare. Atmosfera a fost încălzită înainte de concert în foaierul Sălii Palatului, de către un DJ Europa FM, la o petrecere în stil ”glamour disco” cu animatoare, baloane si globuri disco gigantice.

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Bad Boys Blue. Timp de o oră, John McInerney și Carlos Ferrera au cântat hit-urile care i-au consacrat în anii când muzica disco era în marile topuri ale lumii. Împreună cu șase dansatori au ridicat publicul în picioare pe ritmurile melodiilor de succes: „You’re A Woman”, „I Wanna Hear Your Heartbeat”, „Pretty Young Girl”, „Come Back And Stay”,  „Gimme Gimme Your Lovin’” și altele.

Ritmurile s-au schimbat la intrarea în scenă a trupei Alphaville. Solistul Marian Gold a început în forță, deși la interviul dat pentru iConcert.ro înaintea spectacolului declara că vocea lui nu este în cea mai bună formă. Sonorizarea a fost de exceptie, iar fiecare piesă a captat atenția publicului, care a ascultat cu admirație, a apaludat, a dansat și a cântat împreună cu formația. Show-ul a fost completat de jocurile de lumini, culori și de imaginile care au rulat în spatele scenei.

Playlistul celor de la Alphaville a inclus piesele care i-au făcut celebri în toată lumea: „Dance With Me”, „Sounds Like A Melody”, „Big In Japan” și „Forever Young”. Profitând de faptul că publicul știa versurile melodiei “Forever Young”, Marian Gold i-a prezentat pe ceilalți membrii ai formației: Martin Lister la clape, David Goodes la chitara și Jakob Kiersch la tobe. Toboșarul este cel mai nou membru al trupei și a făcut senzație când, la final, după bis, învăluit de euforia momentului, a dărâmat tobele.

Prima ediție “Back to the ’80s!” a fost un succes și așteptăm cu interes următoarele trupe care vor continua tradiția de-abia începută.

Foto realizate cu Sony A550.

Vezi mai multe filme de la concert!

Vezi interviul dat pentru iConcert.ro de către Alphaville şi Bad Boys Blue!