După două zile în care rockul a pus stăpânire complet pe centru Bucureştiului, duminică cea de-a treia ediţie Rock the City se încheie. Însă fanii rockului se vor putea bucura de o seară de neuitat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Judas Prist îşi iau rămas bun de la fani

„Zeii Metalului” au o carieră impresionată de peste 42 de ani. Câştigători ai premiului Grammy anul trecut pentru cel mai bună performanţă metal, britanicii sunt unii dintre cei mai importanţi artişti de gen ai lumii. Cu peste 50 de milioane de albume vândute în toată lumea şi o multitudine de fani, trupa a fost inclusă în topul celor mai importante trupe de metal ale lumii realizat de postul de televiziune VH1 în 2010. De-a lungul timpului piese ca „Breaking the Law„, „Living After Midnight” sau „Take on the World” au făcut istorie în topurile muzicale ale lumii. În frunte cu Rob Halford, unul dintre cei mai mari solişti metal ai lumii, Judas Priest vine la Bucureşti în cadrul turneului “Epitaph World Tour” pe 3 iulie 2011.

Hard rock marca Whitesnake în Piaţa Constituţiei

În ultima zi de Rock the City 2011 pe scena festivalului vor urca şi cei de la Whitesnake. Cu o carieră impresionantă de aproape 34 de ani, britanicii se numără printre cei meţionaţi de VH1 în topul celor mai importante trupe de hard rock mondiale. Deşi trupa a suferit în timp o mulţime de modificări de componenţă, piesele lor extrem de bune au fost difuzate intens atât la radiourile cât şi la televiziunile din toată lumea. „Here I go again” sau „Is this love” sunt doar două din piesele ce au transformat Whitesnake într-un fenomen mondial. Concertul de la Bucureşti al trupei britanice face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al trupei, „Forevermore” ce a fost lansat în primăvară.

http://www.youtube.com/watch?v=Bwn3eFJ9eR0&hd=1

Hatebreed de pe scena Ozzfest pe scena Rock the City

Hatebreed şi-a întărit poziţia pe piaţa muzicală mondială după ce în 2007 s-au aflat printre headlinerii celei de-a doua scene a Ozzfest. Trupa americană a luat fiinţă în 1994, primul album fiind lansat 3 ani mai târziu. De-a lungul carierei, Hatebreed a concertat pe aceeaşi scenă cu artişti ca: Metallica, Iron Maiden, Children of Bodom sau Deftones.

Trooper pe aceeaşi scenă cu Judas Priest

Pentru cei de la Trooper nu este prima prezenţă pe aceeaşi scenă cu nume mari ale scenei muzicale internaţionale. Ei au deschis concertele Iron Maiden, Nazareth, Manowar şi Scorpions din România. Trupa din Târgovişte cu o istorie de peste 15 ani se pregăteşte de lansarea celui de-al şaptelea album de studio în toamna acestui an.

20 de ani de istorie Metrock pe scena Rock the City

Metrock este o altă trupă cu istorie pe piaţa noastră muzicală. Povestea Metrock a început în urmă cu peste 20 de ani la Oradea, deşi de-a lungul timpului trupa a avut parte de o serie de modificări de componenţă sound-ul lor unic a rămas acelaşi. Chiar dacă trupa a trimis un demo pentru a participa anul trecut la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival şi lucrul acesta nu s-a întâmplat, organizatorii s-au gândit să îi invite anul acesta la Rock the City.

Program Rock the City – ziua 3

15:50 – 16:15 Metrock
16:25 – 16.50 Trooper
17:15 – 18:15 Hatebreed
18:45 – 20.00 WhiteSnake
20:45 – 23:00 Judas Priest

Accesul este permis începând cu ora 15:00.

Vezi programul zilei 1 de Rock the City!
Vezi programul zilei 2 de Rock the City!

Bilete/abonamente Rock the City 2011

Biletele şi abonamentele Rock the City 2011 pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim. Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la Rock the City 2011 este în funcţie de categorie:

Bilete pe zi 

Normal Circle: 133 lei
Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile 

Normal Circle: 180 lei
Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Festivalul Rock the City 2011 este organizat de East European EntertainmentD&D East Entertainment şi Marcel Avram.

Foto: www.nouman.info