Cântărețul britanic Passenger va susține primul său concert în București, duminică, 9 aprilie 2023, la Arenele Romane (cort încălzit). În deschiderea concertului vor cânta Stu Larsen și Valeria Stoica. Accesul se face exclusiv pe poarta din parc, începând cu ora 19:00. Ultimele bilete sunt disponibile în rețeaua iaBilet și pe www.iabilet.ro.

Concertul, care trebuia să aibă loc pe data de 1 iulie 2022, a fost reprogramat din cauza amânării / anulării altor două concerte din turneul Passenger care trebuiau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie. Motivele acestei amânări au fost legate de logistica turneului și nu au avut legătură cu organizatorii evenimentului de la București. Biletele achiziționate pentru data inițială a concertului își păstrează valabilitatea și vor fi valabile pentru accesul la concertul reprogramat.

Ultimele bilete sunt disponibile în rețeaua iaBilet și pe www.iabilet.ro:

General Access (loc în picioare): 125 lei
Golden Standing (loc în picioare): 200 lei

Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Reguli de acces concert Passenger

Accesul la eveniment se va face exclusiv prin zona de acces indicată, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi înlocuit cu o brățară pentru categoriile Premium și Golden Standing. Fiecare bilet permite accesul unei singure persoane o singură dată.

În zona evenimentului NU se va permite accesul cu: băuturi achiziționate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri, obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți, scaune, arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure și ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele, umbrele, animale, rucsacuri și bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate Go.

Se va permite accesul în zona evenimentului cu aparate de fotografiat compacte, brichete și medicamente, inclusiv insulina și spray-inhalator pentru astm, cu condiția să fie însoțite de o rețetă, o scrisoare medicală sau un alt document echivalent, care să ateste necesitatea lor și doza maximă zilnică.

Spectatorii vor putea achiziționa băuturi răcoritoare, apa, bere și long drinks, precum și gustări sau produse alimentare, în baza unor jetoane care pot fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele în zonele de concert nu este permis, organizatorii recomandă purtarea de pelerine de ploaie.

Accesul la eveniment este permis doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă, iar minorii pot intra doar însoțiți de un adult. Se recomandă purtarea căștilor de protecție pentru copiii foarte mici din cauza sunetului și luminilor puternice. În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Prin participarea la eveniment, participanții își dau acordul ca organizatorul să folosească fotografii și înregistrări video cu ei în scop promoțional, cedând astfel toate drepturile pentru materialele realizate în timpul concertului.

Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.