Duminică, 9 aprilie 2023, de la ora 19:00, Passenger concertează la Arenele Romane (cort încălzit) din București. În deschiderea concertului vor cânta Stu Larsen și Valeria Stoica.

Inițial concertul urma să aibă loc pe 1 iulie 2022, la Arenele Romane din București, dar a fost reprogramat din cauza amânării / anulării a altor doua concerte din turneul Passenger, ce urmau sa aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistica a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la București.

Biletele achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua data reprogramată.

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă – Passenger, va susține un concert la București pentru toți fanii săi din România în care va cânta atât hiturile care l-au consacrat, dar și piese de pe cel mai recente albume ale sale, “Songs For The Drunk And Broken Hearted” (2021) și Birds That Flew and Ships That Sailed (2022).

Artistul originar din Brighton, Anglia și-a pornit cariera cântând pe străzile din UK, iar ulterior a ajuns să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având în prezent peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

Până în prezent, compozitorul britanic a lansat peste 10 albume și a susținut numeroase turnee în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute piese ales sale se numără și: “Holes”, “The Way That I Love You”, “And I Love Her”, To Be Free” și “Home”. De-a lungul anilor săi de carieră, Passenger a fost nominalizat la diverse premii muzicale de renume din industrie: Brit Awards, iHeartRadio Music Awards și Independent Music Awards. De asemenea, muzicianul a colaborat cu mai mulți artiști renumiți, printer care: Ed Sheeran, Birdy, Stu Larse și Kate Miller.

Bilete Passenger la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Passenger la Arenele Romane din București, de pe 9 aprilie 2023, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preț
Premium Seated 250 lei cumpără bilete
Golden Standing 200 lei cumpără bilete
General Access 125 lei cumpără bilete

Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua dată reprogramată, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile, până la 12 iulie 2022, inclusiv. Cei care doresc rambursarea contravalorii biletelor, trebuie să trimită solicitarea către iaBilet, prin intermediul formularului de retur www.iabilet.ro/retur.

Concert Passenger de la Arenele Romane din București este organizat de Emagic.