Pe 1 decembrie 2013 fanii trupei Dire Straits vor avea şansa să îi vadă live pe o parte din membrii legendarei trupe, în formula The Straits. Show-ul va începe la ora 20:00, uşile Sălii Palatului deschizându-se pentru spectatori cu o oră mai devreme.

Află mai multe detalii despre concertul The Straits!

Piese faimoase ca: „Sultans of Swing”, „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Juliet” vor răsuna la Sala Palatului din Bucureşti la mai bine de un an după concertul susţinut la cea de-a zecea ediţie a festivalului Peninsula. Trupa ce a luat naştere în urmă cu câţiva ani, şi reuneşte o parte din membrii Dire Straits şi colaboratorii acestor, a impresionat rapid fanii celebrului grup britanic.

Reguli de acces

În sală se va putea intra pe baza biletului valabil, care permite accesul o singură dată în zona de eveniment. Dacă locaţia este părăsită până la finalul concertului, spectatorii vor putea reveni la eveniment decât dacă îşi procură un alt bilet.

Pentru ca spectacolul să se desfăşoare fără probleme, Phoenix Entertainment a anunţat o serie de reguli pe care spectatorii sunt rugaţi să le respecte. Astfel, în sală va fi interzis accesul cu: aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparatură de înregistrare audio-video,  mâncare şi băutură din exterior, recipiente de plastic sau de sticlă, obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), arme, droguri şi alte substanţe interzise.

Bilete The Straits la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru The Straits la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 345 lei cumpără bilete
Categoria I 240 lei cumpără bilete
Categoria II 155 lei cumpără bilete
Categoria III 105 lei cumpără bilete
Categoria IV 65 lei cumpără bilete