UPDATE 07.07.2014: The Exploited, Eryn Non Dae şi Dagoba şi-au anulat prezenţa la Rockstadt Extreme Fest 2014. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Iubitorii rockului vor avea parte de o zi în plus de Rockstadt Extreme Fest 2014. Este vorba de 13 august, zi în care participanţii sunt invitaţi să îşi facă încălzirea pentru festivalul, ce se va desfăşura până pe 16 august 2014. Pe afişul evenimentului de la Râşnov se regăsesc nume precum: Behemoth, Obituary, Sodom, Katatonia, Rotting Christ sau The Exploited.

13 august devine prima zi de festival şi va da startul nebuniei cu un party ce se va desfăşura în cortul Rockstadt, unde se vor desfăşura o serie de concerte, urmate de o rockoteca, ce va dura până la orele dimineţii. Cea de-a doua scenă a evenimentului va fi amplasată în cortul ce va găzui o mulţime de activităţi pe parcursul Rockstadt Extreme Fest. Programul pentru această zonă de festival va fi anunţat în perioada următoare.

Rockstadt Extreme Fest 2014 va reuni la Cetatea Râşnov câteva dintre cele mai importante nume ale metalului mondial: Behemoth, Obituary, Sodom, Katatonia, Rotting Christ, The Exploited, Skeletonwitch, Misery Index, Dordeduh, Belphegor, The Agonist, Dagoba, Mors Principium Est, Grandexit, Eryn Non Dae, Born From Pain şi Kultika.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2014

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ abonament
1 ianuarie – 13  iulie 2014 130 lei cumpără abonament
14 iulie – 16 august 2014 150 lei cumpără abonament
Categoria VIP SOLD OUT